Regional / Splitski dnevnik

Svećenik šokirao:

'Bit će zanimljivo vidjeti je li vlast za obitelj i demografiju ili za paradiranje pedera'

'Bit će zanimljivo vidjeti je li vlast za obitelj i demografiju ili za paradiranje pedera'
Splitski dnevnik/Ilustracija: Facebook/Ivo Čagalj/Pixsell

I danas je ponovio kako je homoseksualni lobi jedan od četiri najjača lobija u svijetu

Dominikanac fra Jozo Čirko opet je šokirao svojom objavom, piše Splitski dnevnik.

Fra Čirko koji je inače za svećenika zaređen prije 19 godina i od tada u Splitu najviše radi s mladima, vodi VIS Dominik i brine o beskućnicima i ovisnicima, danas je opet iznio svoje mišljenje o gay-prideu u Splitu zbog čeka je ranije više puta bio prozvan.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I danas je ponovio kako je homoseksualni lobi jedan od četiri najjača lobija u svijetu. A pride u Splitu je demonstracija te moći.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: ”DAKLE, 15.6. U 18 SATI PARADA PEDERA ZELI POCI OD ĐARDINA PREKO HRVOJEVE ULICE DO RIVE.15.6. U 17:30 I U 19 SATI JE VJENCANJE U CRKVI SV. DOMINIKA (U HRVOJEVOJ ULICI). U 18 SATI JE VJENCANJE U KATEDRALI SV. DUJE. O SVECANOM CINU VJENCANJA SU OBAVJESTENI I POLICIJA I GRAD. E, SAD CE BIT ZANIMLJIVO VIDJETI JE LI OVA VLAST ZA OBITELJ I DEMOGRAFIJU ILI ZA PARADIRANJE PEDERA” – napisao je na svom FB profilu.

Naišao je na odobravanje ali i na napade zbog ove objave, ali kako je jednom rekao: “Dok god me napadaju ti novinari i političari, to mi je samo znak da sam na dobrom putu. Jao meni kad me počnu hvaliti, onda ću se zamisliti.” , očito je da fra Čirku nije još vrijeme da se zamisli.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!