Ostani doma
Regional / Splitski dnevnik

'NEMAM NIKAKVE AFERE'

Kuščević u Splitu aktivira vijećnički mandat: 'Nisu me kontaktirali ni USKOK ni policija. Ne znam zašto bi'

Kuščević u Splitu aktivira vijećnički mandat: 'Nisu me kontaktirali ni USKOK ni policija. Ne znam zašto bi'
Splitski dnevnik

Nemam nikakve afere iza sebe, te su afere fabricirane i već se deset godina povlače i rezultiraju samo lažnim novinskim natpisima, kaže Kuščević

Lovro Kuščević, bivši ministar uprave, došao je danas u Split kako bi aktivirao svoj mandat županijskog vijećnika, piše Splitski dnevnik

Kuščević, koji je prije dva tjedna podnio ostavku na mjestu ministra i aktivirao svoj mandat u Saboru, već dva dana nakon toga podnio je zahtjev za aktiviranjem mandata županijskog vijećnika HDZ-a.

"Afere su fabricirane"

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Splitski dnevnik neslužbeno doznaje da bi mogao zasjesti i u fotelju općinskog vijećnika.

VEZANI ČLANCI

"Nemam nikakve afere iza sebe, te su afere fabricirane i već se deset godina povlače i rezultiraju samo lažnim novinskim natpisima. Dakle ovo nije nikakva nagrada, ja sam i prije bio županijski vijećnik i nastavit ću s istim žarom raditi za našu županiju i za moj otok Brač, a u Hrvatskom saboru za cijelu RH. I dalje ću podržavati projekte Vlade, ali i župana Blaženka Bobana", kazao je Kuščević na novinarsko pitanje je li mu ovo svojevrsna nagrada.

Na pitanje je li pao "s konja na magarca" nije želio odgovoriti, procjenu je ostavio novinarima i javnosti. Do sada je, podsjetimo, tu funkciju obnašao Kruno Peronja, a Kuščeviću će se zahtjev odobriti na današnjoj sjednici. 

Rekonstrukcija Vlade je "odlična"

Kuščević kaže kako ga nije kontaktirao ni USKOK, ni policija vezano za izvide, jer dodaje, temeljem fabriciranih afera ne zna zašto bi ga se kontaktiralo. Na pitanje kako mu se čini rekonstrukcija Vlade odgovara: 'Odlična', piše Splitski dnevnik. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!