Ostani doma
Regional / Splitski dnevnik

PRIVELI PET MUŠKARACA

VIDEO Napravili kaos u pekari: 'Na snimci se vidi da se prema zastavi ne ophode kako to zastava zaslužuje'

VIDEO Napravili kaos u pekari: 'Na snimci se vidi da se prema zastavi ne ophode kako to zastava zaslužuje'
Screenshot/Facebook

Protiv dva muškarca provest ćemo istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela povreda ugleda RH

Policija je uhitila i na obradu privela pet muških osoba za koje se sumnja da su radili nered u pekari u Sinju, piše Splitski dnevnik

“Nakon samog događaja koji se zbio 5. kolovoza oko 23.30 sati odmah smo krenuli u kriminalističko istraživanje. Radilo se o dojavi da više muških osoba narušava javni red i mir u Ulici Bana Josipa Jelačića u Sinju. Odmah je krenulo kriminalističko istraživanje, a do ovog trenutka utvrdili smo identitet pet osoba nad kojima je provedeno i provest će se kriminalističko istraživanje, nakon čega će uz optužne prijedloge biti privedeni na nadležni sud zbog postojanja sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a u odnosu na dvije od tih pet osoba provest ćemo istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela povreda ugleda RH, na snimci se naime vidi kako se neki od tih sudionika ne ophode prema zastavi RH onako kako to zastava jedne zemlje zaslužuje”, kazala nam je glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Antonela Lolić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Petorica su napravila popriličan nered u pekari. Zaprljali su sve što su stigli, zidove, klizne stijenke, pult, pod, pa čak i zastavu, piše Splitski dnevnik.

Snimku cijelog incidenta pogledajte OVDJE 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!