Ostani doma
RTL Vrijeme

Prognoza Damjane Ćurkov

Iskoristite većinom sunčan i manje vjetrovit dan pred nama: Stiže kiša, ali i pokoja pahulja

Iskoristite većinom sunčan i manje vjetrovit dan pred nama: Stiže kiša, ali i pokoja pahulja
Shutterstock

Do kraja tjedna većinom oblačno s kišom, lokalno i obilnom. Od petka će u gorju povremeno biti susnježice ili snijega

Iskoristite većinom sunčan i manje vjetrovit dan pred nama jer nas već od sutra čeka tmurnija slika jeseni s čestim, lokalno i obilnim oborinama.

Srijeda

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na Jadranu od jutra pretežno sunčano, u unutrašnjosti nakon što se raziđe jutarnja magla. Puhat će umjerena, još podno Velebita i jaka bura s ponekim olujnim udarom.

Nastavak dana središnjim i sjeverozapadnim predjelima ne donosi promjenu - ostaje pretežno sunčano, ali će biti hladno s temperaturom oko 5 stupnjeva.

U Slavoniji, Baranji i Srijemu pretežno sunčano i hladno. Vjetar slab, a temperatura oko 5, 6 stupnjeva.

U Dalmaciji i poslijepodne većinom sunčano, bura će oslabjeti i okrenuti na jugo, koje će krajem dana jačati. Temperatura između 12 i 17 stupnjeva.

Na sjevernom Jadranu i u gorju pretežno sunčano, na moru će biti manje vjetrovito, bura će još sredinom dana imati poneki olujni udar, a zatim će sasvim oslabjeti i okrenuti na jugo. Temperatura u gorju ispod 5, a uz obalu oko 12 stupnjeva.

Vezana vijest

kiša

Idućih dana na kopnu

U četvrtak promjenjivo, ali većinom suho, ujutro magla, ponegdje i mraz, a zatim će jutra biti manje hladna. Do kraja tjedna većinom oblačno s kišom, lokalno i obilnom. Od petka će u gorju povremeno biti susnježice ili snijega, a poneka pahulja je ovaj put moguća i ponegdje u nizinama.

Idućih dana na moru

Na Jadranu do kraja ovog, ali i početkom idućeg tjedna vrijeme po južini - bit će oblačno s kišom, osobito u Dalmaciji gdje se opet očekuju izražena nevremena praćena obilnim oborinama. Umjereno i jako jugo će u petak malo oslabjeti i okrenuti na jugozapadnjak koji će u subotu jačati. Temperatura bez veće promjene.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!