Ostani doma
RTL Vrijeme / Novosti

VIKEND PROGNOZA DAMJANE ĆURKOV

Nakon oblaka, dolazi sunce: Pred nama je idealan vikend za boravak u prirodi uz iznadprosječne temperature

Iznadprosječnom toplinom završavamo ovaj tjedan – u danima pred nama imat ćemo barem 15-ak stupnjeva u najtoplijem dijelu dana

Vikend pred nama donijet će nam dosta sunčanih vremena, osobito nedjelja, ali prije toga na redu je nešto oblačniji, na sjevernom Jadranu i u gorju i nestabilniji petak. Idućih dana očekuje se daljnji porast temperature pa će dane obilježavati iznadprosječna toplina.

(Izvor: RTL Vrijeme)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Petak će biti djelomice sunčan s promjenjivom naoblakom, uz više oblaka kiša će padati uglavnom na sjevernom te ponegdje na srednjem Jadranu i u gorju. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak, uz obalu i jugo. Uz južinu će biti još malo toplije– prijepodne u kopnenim predjelima od -2 do 2, uz obalu između 5 i 9 stupnjeva, a tijekom dana većinom od 10 do 15 stupnjeva.

(Izvor: RTL Vrijeme)

Iznadprosječnom toplinom završavamo ovaj tjedan – u danima pred nama imat ćemo barem 15-ak stupnjeva u najtoplijem dijelu dana. U subotu će uz više oblaka još malo kiše pasti tek ponegdje na sjevernom Jadranu i u gorju. Ipak ukupno gledajući vikend će protjecati u dosta vedrine, u nedjelju će mjestimice u kopnenim predjelima biti jutarnje magle.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!