Ostani doma
Novosti / Vremenska prognoza

PROGNOZA DAMJANE ĆURKOV

Napokon malo ljepše vrijeme! Na moru će prevladavati sunčano, a na kopnu ujutro može biti magle

Od danas stabilnije, sunčanije, danju i toplije. Takvo vrijeme povoljno će utjecati na naše raspoloženje.

Ciklona je odmaknula dalje na jugoistok, a sa zapada jača anticiklonalni greben uz koji će idućih dana biti stabilnije i sunčanije.

Od jutra će prevladavati sunčano, osobito uz obalu, dok na kopnu ponegdje može biti magle. Puhat će slab do umjeren, istočnije na udare i jak sjeverozapadnjak. Na moru jaka, ponegdje i olujna bura i sjeverni vjetar. Temperatura na kopnu od 5 do 10, uz obalu između 11 i 15 stupnjeva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nastavku dana u središnjim i sjeverozapadnim predjelima uglavnom sunčano, sredinom dana uz umjerenu naoblaku. Puhat će slab vjetar, a  temperatura oko 18 stupnjeva pa će biti ugodno toplo.

U Slavoniji i  Baranji pretežno sunčano, povremeno uz umjerenu naoblaku. Puhat će umjeren, lokalno na udare i jak sjeverozapadnjak. Temperatura oko 18 stupnjeva.

U Dalmaciji će prevladavati sunčano, puhat će umjerena, ponegdje i jaka bura i sjeverni vjetar. Navečer slabljenje vjetra i okretanje na sjeverozapadnjak. Temperatura između 18 i 23 stupnja.

Na sjevernom Jadranu i u gorju sunčano i ugodno toplo. Temperatura na moru oko 20 stupnjeva, u gorju između 14 i 17. Puhat će umjerena bura, krajem dana sjeverozapadnjak.

IDUĆIH DANA NA KOPNU

Na kopnu u nastavku tjedna uglavnom sunčano, ujutro s maglom. Jutra će biti prohladna, osobito u petak kada je ponegdje moguć i slab mraz. Nova promjena na vidiku je krajem ovog i početkom idućeg tjedna kada će ponovno biti i obilnih oborina.

IDUĆIH DANA NA MORU 

Na Jadranu do nedjelje sunčano i ugodno toplo. U subotu će zapuhati jugo, u nedjelju i pojačati, a uz južinu će biti oblačnije s kišom i pljuskovima. Nestabilno vrijeme će se nastaviti i u idućem tjednu.

Od danas stabilnije, sunčanije, danju i toplije. Takvo vrijeme povoljno će utjecati na naše raspoloženje.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!