Ostani doma
Novosti / Vremenska prognoza

DNEVNA PROGNOZA DAMJANE ĆURKOV

Napokon! Uživajte u sunčanoj nedjelji, temperature se penju i do 20 stupnjeva

Kraj ovog i veći dio idućeg tjedna protjecat će u stabilnom vremenu

Nedjelja donosi daljnju stabilizaciju vremena pa će i veći dio idućeg tjedna prevladavati sunčano. Novo pogoršanje je na vidiku pred idući vikend. Jutra na kopnu do srijede prohladna, a zatim će uz južinu porasti i minimalna i maksimalna temperatura.

NEDJELJA

Prijepodne u unutrašnjosti magla, nakon što se magla raziđe bit će pretežno sunčano. Na Jadranu će od jutra prevladavati sunčano. Puhat će slaba do umjerena bura, zatim sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura na kopnu između 0 i 4, a uz obalu od 9 do 12 stupnjeva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nastavku dana u središnjim i sjeverozapadnim predjelima pretežno sunčano, vjetar slab, a temperatura oko 14 stupnjeva. Sunčanije i malo toplije vrijeme podržavat će povoljne biometeorološke prilike. 

U Slavoniji i Baranji pretežno sunčano, sredinom dana uz umjerenu naoblaku. Temperatura oko 14 stupnjeva.

U Dalmaciji će prevladavati sunčano, puhat će slab do umjeren sjeverozapadnjak. Bit će ugodno uz 18 do 20 stupnjeva. 

Na sjevernom Jadranu pretežno sunčano. Slično i u gorju, ali povremeno s umjerenom naoblakom, rijetko je moguće i vrlo malo kiše. Puhat će slab do umjeren sjeverozapadnjak, uz koji će na moru biti ugodno, a u gorju i dalje svježe.

IDUĆIH DANA NA KOPNU

Veći dio tjedna pred nama prevladavat će sunčano, ujutro s maglom, ponegdje i mrazom. Do sredine tjedna jutra ostaju prohladna, zatim će uz južinu porasti i jutarnja i dnevna temperatura. 

IDUĆIH DANA NA MORU

Na Jadranu u novom tjednu sunčano, sve do petka kada će na sjevernom Jadranu biti oblačnije, ponegdje i uz malo kiše. Puhat će slab do umjeren sjeverozapadnjak, zatim jugo i jugozapadnjak. Uz južinu će od sredine tjedna i ovdje biti toplije.

Kraj ovog i veći dio idućeg tjedna protjecat će u stabilnom vremenu. Jutra će na kopnu biti prohladna i maglovita, ali danju će biti ugodnije.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!