Ostani doma
Novosti / Vremenska prognoza

vremenska prognoza damjane ćurkov

Još jedan ledeni utorak, no vrijeme se polako mijenja, evo što nas čeka

Još jedan ledeni utorak, no vrijeme se polako mijenja, evo što nas čeka
PIXSELL

Jutra će još u početku biti u minusu, zatim od sredine tjedna u blagom plusu, od srijede ćemo imati desetak stupnjeva.

Približava se kraj hladnog vala. Jutarnji sati će još do sredine tjedna biti hladni, ali svakim danom sve manje.

Prognoza za utorak

Od jutra će u kopnenim predjelima biti djelomice, uz obalu i pretežno sunčano. Puhat će slab do umjeren sjeverozapadnjak. Bit će vrlo hladno u unutrašnjosti između -7 i -3, a na Jadranu od -1 do 4 stupnja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U središnjim i sjeverozapadnim predjelima poslijepodne će biti djelomice sunčano s promjenjivom naoblakom. Uz slab vjetar temperatura oko 5 stupnjeva.

U Slavoniji i Baranji djelomice sunčano, povremeno s više oblaka. Puhat će slab vjetar, a temperatura bez veće promjene.

Pretežno sunčano će biti u Dalmaciji uz temperaturu u najtoplijem dijelu dana oko 9, ponegdje i 10 stupnjeva. U unutrašnjosti nešto hladnije. Puhat će slab do umjeren sjeverozapadnjak.

U gorju i na sjevernom Jadranu djelomic sunčano, povremeno će biti više oblaka. Puhat će slab do umjeren sjeverozapadnjak, a temperatura malo viša u odnosu na jučer.

Vezana vijest

klimatske promjene led

Idućih dana na kopnu 

Približava se kraj hladnog vala, dani pred nama donose nam osjetniji porast temperature. Jutra će još u početku biti u minusu, zatim od sredine tjedna u blagom plusu.

Tijekom dana ćemo od srijede imati deseatak stupnjeva. Bit će djelomice sunčano s promjenjivom naoblakom, u srijedu i petak će uz više oblaka tek ponegdje pasti vrlo malo kiše.

Idućih dana na moru

Na Jadranu u nastavku tjedna djelomice ili pretežno sunčano. Tijekom srijede i petka će i ovdje biti više oblaka, povremeno će pasti malo kiše.

U srijedu ponegdje jugozapadnjak, zatim u petak prolazno jugo, a tijekom vikenda bura i sjeverozapadnjak. Temperatura će i uz obalu porasti, osobito tijekom vikenda

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!