Ostani doma
Novosti / Vremenska prognoza

DNEVNA PROGNOZA DAMJANE ĆURKOV

Udari bure jači od 100 km/h, na kopnu ujutro magla, a u gorju može biti snijega!

Temperatura primjerena dobu godine, ali već nas od srijede čeka nova doza topline i 15-ak stupnjeva.

Na Jadranu i danas vjetrovito uz udare bure i preko 100 km/h, ali prema kraju dana će vjetar slabjeti. Temperatura primjerena dobu godine, ali već nas od srijede čeka nova doza topline i 15-ak stupnjeva. 

NEDJELJA

Danas djelomice, na Jadranu i pretežno sunčano, a ponegdje u kopnenim predjelima ujutro s maglom, u gorju i vrlo malo snijega. Puhat će umjeren i jaka bura s olujnim, podno Velebita i orkanskim udarima. Jutro hladno – na kopnu od -3 do 2, uz obalu između 5 i 9 stupnjeva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U središnjim i sjeverozapadnim predjelima poslijepodne djelomice sunčano, povremeno uz povećanu naoblaku. Vjetar slab, a temperatura oko 10, 11 stupnjeva.

U Slavoniji, Baranji i Srijemu djelomice sunčano uz prolazno više oblaka. Temperatura i ovdje primjerena dobu godine – većinom oko 10 stupnjeva.

U Dalmaciji pretežno sunčano, puhat će umjerena i jaka bura, još ponegdje na udare i olujna. Prema večeri će vjetar biti sve slabiji. Temperatura malo niža u odnosu na jučer – od 13 do 17 stupnjeva.

Na sjevernom Jadranu pretežno sunčano, u gorju uz više oblaka, ali uglavnom suho. Puhat će umjerena i jaka, na udare i olujna bura, prema kraju dana u slabljenju. Temperatura od 5 u gorju do 15 na moru.

IDUĆIH DANA NA KOPNU

U novom tjednu u kopnenim predjelima većinom sunčano, krajem ponedjeljka će ponajprije u Slavoniji biti više oblaka. Jutra će osobito od sredine tjedna biti maglovita. Minimalna temperatura će biti oko ili malo ispod nule pa će biti i slabog mraza, a tijekom dana postupno sve toplije pa ćemo sredinom tjedna imati oko 15 stupnjeva.

IDUĆIH DANA NA MORU

Na Jadranu u novom tjednu sunčano, često i potpuno vedro, a sredinom tjedna očekuje se i magla i to osobito na otvorenom moru. Puhat će većinom slab do umjeren vjetar, jedino utorak prolazno jaka bura. Jutra će biti svježa, ali danju ovdje ugodno toplo. Pred vikend će uz više oblaka pasti i malo kiše. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!