Ostani doma
Novosti / Vremenska prognoza

vremenska prognoza Damjane Ćurkov

Još danas uživajte u suncu, a iduće dane pripremite kišobrane zbog povremene kiše i lokalnih pljuskova

Početkom tjedna prolazno i svježije, ali će od srijede temperatura opet rasti na ugodnih 20-ak stupnjeva

Još danas većinom sunčano i ugodno toplo, ali za iduće dane pripremite kišobrane zbog povremene kiše i lokalnih pljuskova.

NEDJELJA

Nedjelja će od jutra u cijeloj zemlji biti sunčana, često i potpuno vedra. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak i zapadnjak, prema otvorenom moru i sjeverozapadnjak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U središnjim i sjeverozapadnim predjelima pretežno sunčano, jedino će uz granicu sa Slovenijom kasno poslijepodne i navečer uz jači razvoj oblaka pasti tek rijetki lokalni pljusak. Puhat će slab do umjeren sjeveroistočnjak, a temperatura do najviše 22 stupnja.

U Slavoniji, Baranji i Srijemu uglavnom sunčano i ugodno toplo uz 20ak stupnjeva. Puhat će slab do umjeren sjeverni vjetar.

U Dalmaciji veći dio nedjelje potpuno vedro, tek će povremeno biti ponekog visokog oblaka lijepog vremena. Puhat će slab do umjeren zapadnjak i jugozapadnjak, prema otvorenom moru i sjeverozapadnjak, a uz 20ak stupnjeva će biti ugodno toplo.

Na sjevernom Jadranu i u gorju većinom sunčano, a jedino u najzapadnijim predjelima može pasti rijetki lokalni pljusak. Toplinu će donositi slab do umjeren jugozapadnjak.

IDUĆIH DANA NA KOPNU

Nakon sunčanog i toplog vikenda slijedi nestabilna strana proljeća – od ponedjeljka će biti promjenjivo, utorak i pretežno oblačno s kišom i pljuskovima. Početkom tjedna prolazno i svježije, ali će od srijede temperatura opet rasti na ugodnih 20ak stupnjeva.

IDUĆIH DANA NA MORU

I na Jadranu u radnom dijelu novog tjedna promjenjivo i nestabilno s kišom i pljuskovima koji će u srijedu lokalno biti obilni. Puhat će umjereno, utorak i četvrtak i jako jugo. Temperatura i uz obalu početkom tjedna malo niža, zatim od srijede opet toplije.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!