Ostani doma
Novosti / Vremenska prognoza

PROGNOZA DAMJANE ĆURKOV

Početak tjedna donosi i mogućnost pljuskova i grmljavine! Ipak, idućih dana temperatura će opet rasti, ponegdje i do 30-ak stupnjeva

Puhat će većinom slab, povremeno i umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar

Danas nešto češći pljuskovi, osobito uz obalu i u gorju, zatim će pljuskova do četvrtka biti uglavnom u gorskim predjelima, a drugdje većinom sunčano i ponovno vrlo toplo.

U početku promjenjivo s povremenom kišom ili pljuskovima, u unutrašnjosti zatim djelomice sunčano, ali je i dalje uz jači razvoj oblaka moguć još poneki pljusak. U gorju i Dalmaciji će i poslijepodne česte biti lokalne nestabilnosti, moguće su i izražene nevere.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Puhat će slab do umjeren sjeveroistočnjak, na moru jugozapadnjak i jugo, a na sjevernom dijelu i bura. Najviša temperatura uglavnom od 23 do 27 stupnjeva, jedino u gorju nešto niža.

U kopnenim predjelima utorak i srijedu djelomice sunčano, a ponekog pljuska će biti uglavnom u gorju. Od četvrtka ponovno nestabilnije uz nešto češću kišu ili pljuskove.

Puhat će većinom slab, povremeno i umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a temperatura u početku u porastu, ali zatim u drugom dijelu tjedna uz lokalne nestabilnosti ponovno manje toplo.

Na Jadranu veći dio tjedna pretežno sunčano, jedino je sjevernije uz jači razvoj oblaka moguć poneki pljusak. Ujutro će puhati slaba od umjerena bura, a zatim maestral.

Idućih dana će temperatura rasti pa će biti vrlo toplo, ponegdje i vruće uz 30-ak stupnjeva.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!