Ostani doma
Novosti / Vremenska prognoza

evo i gdje

Do kraja tjedna uživamo u suncu i toplini - ipak, neka vas ne iznenadi poneki pljusak

Za vikend ostaje sunčano, vedro i vrlo toplo, a postupno će i jutra biti malo toplija, na kopnu ponegdje i maglovita

Do kraja tjedna uživamo u suncu i toplini, jedino će ponegdje na jugu i u unutrašnjosti Dalmacije oblaci kvariti vedrinu neba, lokalno donijeti i poneki pljusak ili malo kiše.

Vezana vijest

Suncano poslijepodne u sredistu Zagreba

Od jutra će u većini predjela prevladavati sunčano, samo će povremeno biti visokih, prozirnih oblaka. U Dalmaciji će uz vlagu po visini i danas biti nešto oblačnije, a koja kap kiše se lokalno očekuje na jugu i u Zagori. Na kopnu slab vjetar, a uz obalu slab do umjeren jugozapadnjak i jugoistočnjak. Nakon, na kopnu još jednog prilično svježeg jutra, tijekom dana će u cijeloj zemlji biti vrlo toplo.  

Za vikend ostaje sunčano, vedro i vrlo toplo, a postupno će i jutra biti malo toplija, na kopnu ponegdje i maglovita. Poslijepodne će povremeno biti umjerene naoblake, a u subotu je uglavnom na jugu moguće malo kiše, zatim u nedjelju i u najzapadnijim predjelima. Na Jadranu će puhati slab do umjeren sjeverozapadnjak i jugozapadnjak, od nedjelje noću i ujutro bura, podno Velebita s jakim udarima, a zatim tijekom dana vjetar s mora.  

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!