Ostani doma
Novosti / Vremenska prognoza

Počet će toplo

Kakva će nam biti sredina rujna? Tjedan ćemo početi suncem, ali od srijede nam kreće promjena

U cijeloj zemlji ostaje iznadprosječno toplo s temperaturom od 25 do 31 stupnja do sredine tjedna

Bližimo se sredini rujna, ali vrijeme i idućih dana ostaje pravo ljetno: većinom sunčano te vrlo toplo ili vruće, a i more je još uvijek prilično toplo.

Tjedan ćemo početi suncem, u većini predjela će od jutra prevladavati vedro, jedino je ponegdje na kopnu prolazno moguća mala do umjerena naoblaka. Vjetar slab, na Jadranu prijepodne umjerena, na udare i jaka bura, a zatim zapadnjak i jugozapadnjak, prema otvorenom moru sjeverozapadnjak. U cijeloj zemlji ostaje iznadprosječno toplo s temperaturom od 25 do 31 stupanj.

Vezana vijest

Jadran

U kopnenim predjelima se do sredine tjedna vrijeme neće previše mijenjati – bit će većinom sunčano te vrlo toplo ili vruće. Zatim će tijekom srijede sa zapada naoblaka rasti, a već će u srijedu poslijepodne u gorju biti kiše ili pljuskova. Od četvrtka će oborine biti česte, lokalno i obilne i u ostatku unutrašnjosti. Promjena vremena će osim kiše i pljuskova donijeti i nešto nižu temperaturu.

Na Jadranu do srijedu sunčano, vedro te vrlo toplo ili vruće, a i more je ugodno toplo tako da će se sve do sredine tjedna moći uživati na plažama. Od srijede će se i na Jadranu kupiti sve više oblaka, kiše i pljuskova će prvo biti na sjevernom dijelu, a zatim od četvrtka duž cijele obale, a lokalno će biti i izraženijih nevremena

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!