Ostani doma
Novosti / Vremenska prognoza

prognoza damjane ćurkov

Uživajte u suncu još nekoliko dana: Više oblaka i koja kap kiše donosi promjenu vremena, evo kada

Novi tjedan ćemo u kopnenim predjelima početi uz dosta sunca i topline, a zatim će nam sve bliža biti duboka dolina

Danas i sutra će ponegdje u Istri i na Kvarneru uz više oblaka pasti koja kap kiše - najava je to promjene koja će od utorka zahvatiti našu zemlju, lokalno donijeti i obilne oborine.

NEDJELJA

Danas u većini predjela pretežno sunčano, dok će na sjevernom Jadranu i u gorju od jutra biti nešto oblačnije, povremeno je moguća i koja kap kiše. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak, na istoku jugoistočnjak, a na moru umjereno i jako jugo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nastavku dana u središnjim i sjeverozapadnim predjelima pretežno sunčano. Uz slab do umjeren, sjevernije prolazno i jak jugozapadnjak će temperatura biti između 23 i 25 stupnjeva.

U Slavoniji, Baranji i Srijemu pretežno sunčano. Puhat će slab do umjeren jugoistočnjak, a temperatura oko 24 stupnja.

U Dalmaciji većinom sunčano i ugodno toplo s temperaturom između 24 i 28 stupnjeva pa će mnogi i nedjelju iskoristiti za posjet plažama, osobito na jugu gdje će biti manje vjetrovito, dok će sjevernije povremeno puhati jako jugo.

Na sjevernom Jadranu i u gorju promjenjivije - uz više oblaka je tek povremeno moguće malo kiše, osobito oko Rijeke i unutrašnjosti Istre. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak, na moru umjereno i jako jugo, a temperatura od 18 do 23 stupnja.

U NOVOM TJEDNU NA KOPNU

Novi tjedan ćemo u kopnenim predjelima početi uz dosta sunca i topline, a zatim će nam sve bliža biti duboka dolina koja će nam uz vlagu donijeti i hladniji zrak pa će od srijede biti osjetno svježije, a već od utorka i promjenjivije s čestom kišom. Sredinom tjedna su lokalno moguće i obilne oborine.

IDUĆIH DANA NA MORU

Na Jadranu će promjena prvo krenuti na sjevernom dijelu, a zatim i drugdje. Lokalno su moguće obilne oborine, osobito sredinom tjedna. U početku umjereno i jako jugo, a zatim će na sjevernom dijelu okrenuti na buru. Temperatura će i na Jadranu biti u postupnom padu.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!