Ostani doma
Novosti / Vremenska prognoza

Prognoza Damjane Ćurkov

Očekuje nas oblačno vrijeme s malo kiše: Na jugu su i dalje mogući izraženi pljuskovi s grmljavinom

Na sjevernom Jadranu djelomice sunčano, u gorju promjenjivo, ali većinom suho

Još u početku umjereno ili pretežno oblačno s malo kiše, na jugu su i dalje mogući izraženi pljuskovi s grmljavinom. Zapuhat će vjetar sa sjevera, uz obalu će jačati bura pa će već prijepodne podno Velebita biti olujnih udara, dok će na jugu i daje puhati jugo.

U nastavku dana u središnjim i sjeverozapadnim predjelima kidanje naoblake pa će biti i sve više sunčanih razdoblja. Uz slab do umjeren vjetar sa sjevera bit će još malo svježije, osobito navečer.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I na istoku zemlje će poslijepodne biti sunčanih razdoblja, vjetar slab, a temperatura oko 12 stupnjeva.

U Dalmaciji će kiša biti najupornija, osobito na jugu, ali će prema kraju dana polako prestajati. Zapuhat će umjerena na udare i jaka bura, sjevernije je moguć i poneki olujni udar, a temperatura od 15 do 21.

Na sjevernom Jadranu djelomice sunčano, u gorju promjenjivo, ali većinom suho. Bit će vjetrovito s umjerenom i jakom burom, podno Velebita na mahove i olujnom, a uz vjetar sa sjevera temperatura u gorju od 9 do 12, a uz obalu oko 18 stupnjeva.

Vezana vijest

Kiša

IDUĆIH DANA NA KOPNU

Tjedan ćemo završiti većinom sunčanim vremenom, a vrlo slično će biti i na početku novog. Minimalna temperatura će biti u osjetnom padu pa će već u ponedjeljak tijekom noći i jutra biti oko nule što znači da će ponegdje biti i mraza, a početkom novog tjedna često i magle.

IDUĆIH DANA NA MORU

Na Jadranu u nedjelju pretežno sunčano, ali vjetrovito s jakom, na udare i olujnom burom koja će već u ponedjeljak oslabjeti, a u Dalmaciji okrenuti na jugo. Noći nešto svježije, a od utorka opet nestabilnije pa će ponegdje pasti i malo kiše.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!