Ostani doma
Novosti / Vremenska prognoza

Prognoza Damjane Ćurkov

U novom tjednu na Jadranu većinom sunčano dok će u unutrašnjosti biti oblačnije, do kraja tjedna sve češća magla

Ponegdje će pasti još malo slabih oborina na granici kiše i snijega

U novom tjednu na Jadranu većinom sunčano, u unutrašnjosti danas oblačnije, zatim ujutro, sredinom tjedna i veći dio dana magla i niski oblaci.

Danas u unutrašnjosti većinom oblačno, osobito u gorskim i središnjim predjelima gdje može biti malo slabih oborina na granici kiše i snijega. Na Jadranu pretežno sunčano, jedino sjevernije nešto više oblaka. Puhat će umjerena, u Dalmaciji i jaka bura i tramontana. Dnevna temperatura u kopnenim predjelima od 1 do 6, uz obalu između 10 i 13 stupnjeva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U unutrašnjosti do kraja tjedna sve češća magla, a u srijedu dugotrajna magla i niska naoblaka. Ponegdje će pasti još malo slabih oborina na granici kiše i snijega. Puhat će većinom slab, povremeno i umjeren vjetar sa sjevera, a temperatura se neće previše mijenjati.

Na Jadranu u novom tjednu pretežno sunčano, osobito u Dalmaciji, dok bi sjevernije u četvrtak uz više oblaka mogla pasti koja kap kiše. Veći dio tjedna će puhati bura - uglavnom umjerena, ali povremeno i jaka. Temperatura i ovdje bez veće promjene.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!