Ostani doma
RTL Vrijeme / Prognostičari kažu

'Večer nam donosi...'

Treba li noćas ili sutra strahovati od scena kakve smo danas vidjeli na istoku zemlje? Evo što kaže RTL-ova meteorologinja Damjana Ćurkov

Najavljeno snažno nevrijeme zaobišlo je Knin, ali se snažno obrušilo na Slavoniju

Najavljeno snažno nevrijeme zaobišlo je Knin, ali se snažno obrušilo na Slavoniju i za sobom ostavilo veliku materijlanu štetu. 

Orkanski vjetar dizao je krovove i čupao stabla, zahvatio područje od Osijeka do Vukovara, a šire područje Đakovštine ostalo je bez struje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Treba li noćas ili sutra strahovati od scena kakve smo upravo vidjeli na istoku zemlje upitali smo našu meteorologinju Damjanu Ćurkov.

"Večer nam donosi mirnije vrijeme iako neće biti potpuno stabilno i dalje će biti pljuskova, ali oni će svakako biti manje intenzivni i vjetar će biti slabiji u odnosu na ove olujne udare koji su uzrokovali scene kojima smo svjedočili danas. Sutra isto tako može biti pljuskova, uglavnom na sjevernom Jadranu, u Gorju, popodne i u zapadnim predjelima unutrašnjosti te u Dalmatinskoj zagori ali i ti pljuskovi će biti manje intenzivni, manje obilni nego danas", kazala je Damjana Ćurkov.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!