Rukomet EURO 2016.
VRATILI SE U HRVATSKU

Spektakularni doček za brončane Kauboje: dočekao ih pun Trg hrvatskih navijača!

Pred hrvatskom je reprezentacijom sada zasluženo slavlje dio kojeg ste bili dio i vi

EURO Poljska 2016

 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Učitaj nove događaje ()

Brončana rukometna reprezentacija dobili himnu pod nazivom 'Hrvatski Kauboji'

Dražen Žanko i Ivica Krajač su napisali rukometnu himnu "Hrvatski Kauboji", a izveo ju je Ervin Baučić.

 

Babić: 'Lipo je pobidit. Volim ljubav i živjela ljubav'

Izbornik Željko Babić je dobio riječ.

"Lipo je pobidit. Volim ljubav i živjela ljubav", kratak je bio hrvatski izbornik, koji se osvrnuo na tešku skupinu kvalifikacija za Rio.

"Danci i Norvežani imaju problema, imamo i mi pa smo 1-1", dodao je.

Ministar znanosti, obrazovanja i športa Predrag Šustar smatra da možemo učiti od Kauboja i njihove izvrsnosti. Obećao je okupljenima da ćemo za dvije godine na istoj pozornici gledati Kauboje sa zlatnim medaljama oko vrata.

Za kraj je pjevač Prljavog kazališta Mladen Bodalec otpjevao pjesmu Mojoj majci. Na repertoaru je glazbeni program na Trgu.

Marko Kopljar otkrio koji je bio plan reprezentacije protiv Poljaka

Kapetan rukometne reprezentacije Marko Kopljar je otkrio da je plan protiv Poljaka bio pobijediti s 11 razlike, dok su tri gola viška bila zabijena u čast izborniku Babiću.

Gradonačelnik Bandić je pozdravio Kauboje na Trgu bana Jelačića i zahvalio svima okupljenima na dolasku. Rukometaši su mu poklonili dres s Europskog prvenstva na koji su se svi igrači potpisali.

 

Za Kauboje prvo otpjevali 'Neopisivo', zatim zasvirala hrvatska himna.

Kauboji su na pozornici, zajedno sa Zaprešić Boysima s kojima pjevaju neslužbenu himu ove nove Hrvatske: Neopisivo. Potom je zasvirala hrvatska himna. Voditelj je kasnije predstavio rukometaše. Na pozornici im se pridružio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

 

Rukometaši stigli pred Katedralu, dočekao ih pun Trg bana Jelačića

Brončani rukometaši napokon su stigli na slavlje priređeno njima. Do Katedrale ih je dovezao autobus, a na Trgu bana Jelačića ih je dočekala više tisuća ljudi.

(Foto: Twitter/HRZ)

Marino Marić: 'Najveća je pobjeda vidjeti zadovoljstvo na licima navijača'

"Euforija je velika, ostaje malo žao zbog one utakmice protiv Španjolske. Ovo je velika stvar, uspjeli smo izgurati do kraja. Svašta se dogodilo, velik je to uspjeh. No kad dođete u polufinale, mislite da možete do kraja. Moramo izvući pouke iz toga. Ostali smo pozitivni i dobili smo zadnju utakmicu", izjavio je Marino Marić.

"Napravili smo veliku stvar već protiv Poljske. Slava? Nije mi teško naviknuti se na to, imam ja već godina. Svi smo super, prava smo ekipa. Zaslužili smo ovu broncu. Prije par dana nismo očekivali doček", poručio Ivan Stevanović.

"Noć je bila malo naporna, ali jako smo sretni zbog medalje. Nismo znali gdje ćemo i kako završiti. Imali smo toliko problema, a evo uzeli smo medalju", kazao je Marko Kopljar.

'Svi za Hrvatsku' - doček rukometaša

Hrvatski rukometaši na spektakularan su način stigli do europske bronce. Kauboji su u nedjelju pobijedili Norvešku u borbi za treće mjesto osvetivši im se tako za poraz u prvom krugu Europskog prvenstva u Poljskoj.

Pred hrvatskom je reprezentacijom sada zasluženo slavlje dio kojega možete biti i vi.

Naime, Kauboji se u ponedjeljak vraćaju u Hrvatsku, a svečani doček brončanih rukometaša bit će na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Evo atmosfere iz autobusa:

(Vijesti.hr)

S obzirom da RTL na svakom koraku prati Kauboje, naše kamere bit će i na Trgu pa ćete prijenos dočeka moći pratiti od 13:20 sati u emisiji "Svi za Hrvatsku" na RTL-u i na portalu Vijesti.hr.

 

Učitaj prethodne događaje

Reci što misliš!