Ostani doma
Rukomet Hrvatska 2018.

'Iščupali pobjedu'

Igor Vori: 'Kao da smo se prepali kod četiri razlike, bili smo u grču jer svaka utakmica je eliminacijska'

Igor Vori: 'Kao da smo se prepali kod četiri razlike, bili smo u grču jer svaka utakmica je eliminacijska'
Sanjin Strukić/PIXSELL

'Faktor selidbe je utjecao. Iz paklene atmosfere smo došli u ogromnu derbiju. Ovo nam je dobra prilagodba za derbi svih derbija u subotu', kazao je najiskusniji reprezentativac Igor Vori

Svi su igrači od reda istaknuli da su pobjedu iščupali, istaknuvši da je presudio karakter. "Neki put i kad ne igraš dobro lijepo je pobijediti. To znači da imamo karakter i kvalitetu. Imam osjećaj da smo se prepali kod četiri razlike jer smo kontrolirali utakmicu od početka. Nažalost desio se pad, kad smo im maltene dozvolili napad za pobjedu. Ali iščupali smo se", kazao je Igor Vori.

Što je utjecalo na izdanje protiv Bjelorusije? "Faktor selidbe. Iz paklene atmosfere smo došli u ovu ogromnu dvoranu. Sigurno da nam je ovo bila dobra prilagodba za derbi svih derbija u subotu", naglasio je Vori.

Igra nije bila poletna, kao što protiv Bjelorusije tako nisu igrale ni druge reprezentacije zbog njihove čvrste obrane, analizirao je Vori nakon utakmice. Ali u hrvatskom slučaju pritisak je drukčiji. "Grč je bio u nama, jer nam je svaka utakmica eliminacijska. Bjelorusija je sa svima igrala u egalu, slabiji protivnik je samo pod navodnicima. Tako da je bilo straha. Ali pokazali smo karakter."

Najiskusniji reprezentativac kratko je atmosferu prokomentirao izjavom da su se svi danas zagrijavali.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!