Ostani doma
Scena

mladi veseli trojac

Upoznajte voditelje RTL Kockice!

Mladi Anja Đurinović, Davor Balažin i Ivan Kralj voditelji su RTL Kockice, prvog besplatnog specijaliziranog kanala za djecu, mlade i obitelj. Svojim će emisijama 'Vremeplov', 'Idemo u ZOO' i 'Mali znanstvenici' svakodnevno uveseljavati, ali i educirati najmlađe gledatelje.

RTL Kockica, novi specijalizirani kanal za djecu, mlade i sve one koji se tako osjećaju kreće s emitiranjem 11. siječnja, i to s pregršt zanimljivog sadržaja. Veselu obiteljsku zabavu začinit će voditelji Anja Đurinović, Davor Balažin i Ivan Kralj koji su ovih dana snimili uvodnu emisiju naziva 'RTL predstavlja Kockicu' povodom početka emitiranja RTL Kockice. Mladi je trojac njome zaželio dobrodošlicu svojim gledateljima te predstavio formate, uključujući i emisije domaće proizvodnje čiji su voditelji – 'Idemo u ZOO', 'Vremeplov' i 'Mali znanstvenici'.

Ivan Kralj, 34-godišnji Zagrepčanin, dugogodišnji djelatnik RTL-a Hrvatska i veliki zaljubljenik u fotografiju i ekstremne sportove, voditelj je zabavno-edukativnog serijala 'Idemo u ZOO' kojem je cilj upoznati djecu s tajnama životinjskog carstva. Zajedno s edukatorima zagrebačkog Zoološkog vrta, Ivan će gledatelje educirati o raznim vrstama životinja, njihovom načinu života i eventualnoj ugroženosti u prirodi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Cijela ekipa RTL Kockice se super slaže. Puni smo elana i jedva čekam da počnemo s emitiranjem, da zasučemo rukave i krenemo dalje. To je kanal za cijelu obitelj jer svi njeni članovi mogu uživati u programu RTL Kockice. Cjelodnevni program je podijeljen po uzrastu gledatelja, tako je jutro rezervirano za najmlađe, popodne za školarce, a večer za tinejdžere i obitelj“, izjavio je Ivan.

Davor Balažin vodi nas u prošlost zajedno sa svojim edukativnim serijalom 'Vremeplov', koji će svaki dan gledateljima predstaviti izdvojene događaje koji su se u prošlosti dogodili na određeni datum ili su na neki način baš tog dana obilježili povijest.

Ovaj 24-godišnji rođeni Čakovčanin slobodno vrijeme rado provodi leteći motornim zmajem i dugogodišnji je član i pilot zmajarskog kluba 'Rode iz Preloga'. Davor će uz Anju Đurinović voditi i obrazovno-zabavni format domaće produkcije 'Mali znanstvenici', koji nas poučava pojavama i eksperimentima. Svi oni koji vole postavljati pitanja koja počinju s „kako“ i „zašto“ doći će na svoje jer u ovoj emisiji mali tim znanstvenika na zanimljiv način pokušava pokazati da je znanost dio našeg svakodnevnog života. 'Mali znanstvenici' svojim će zanimljivim pokusima odgonetnuti misterije života, svijeta i svega oko nas.

„Na RTL Kockici bit će programa za sve uzraste jer za učenje i zabavu nikada nije kasno. U našoj maloj ekipi se svi odlično slažemo i uvijek je puno smijeha. A to očekuje i sve gledatelje RTL Kockice koji će se uz zabavu moći i educirati“, priznaje Davor.

Lijepa 24-godišnja Anja studentica je pete godine Akademije dramskih umjetnosti u Zagrebu. Scenska umjetnost je fascinira još od malih nogu, a nakon osam godina plesne škole posvetila se glumi. Dosad je odigrala uloge u predstavama u kazalištima 'Mala scena', 'Kerempuh' i HNK u Zagrebu te je završila Školu suvremenog plesa Ane Maletić.

„Iako imam iskustva na kazališnim daskama, ovo mi je prvi voditeljski posao. Uzbuđena sam zbog toga, sve mi je nekako novo, ali mi je jako lijepo raditi s ekipom RTL Kockice i dečkima. Jako se veselim ovom projektu. Gledatelje očekuje puno zanimljivih emisija i crtića – sve na jednom mjestu“, otkrila je Anja.

Bez obzira na godine, pridružite se najnovijoj televizijskoj avanturi RTL Kockici koja započinje s emitiranjem u subotu u od 11. siječnja u 11.01h.

Pratite RTL Kockicu na web-stranici www.rtlkockica.hr ili putem Facebook stranice RTL Kockica.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!