Ostani doma
Scena

duet s popularnim kantautorom

Bend Banana Dražena Zečića zamijenio Slavoncem Bernyjem

Bend Banana Dražena Zečića zamijenio Slavoncem Bernyjem
PR

Pjesma "Da se vratiš" najavni je singl Bernyjeva albuma prvijenca, a istom pjesmom grupa Banana najavljuje nastavak projekta i snimanja novoga albuma

Zadarska grupa Banana, koja već nekoliko godina uspješno surađuje s Draženom Zečićem, objavila je duet s popularnim slavonskim kantautorom Bernardom Kumićem Bernyjem.

Pjesma "Da se vratiš" najavni je singl Bernyjeva albuma prvijenca, a istom pjesmom grupa Banana najavljuje nastavak projekta i snimanja novoga albuma na kojem će okupiti mnoga poznata imena iz Hrvatske i regije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Spot su snimali u rodnome Zadru, a video prikazuje prekrasne prizore jednog od najljepših gradova na našoj obali. Suradnju s Bernyjem i spot prokomentirao je klavijaturist benda Marin Seko.

"Svaka naša suradnja nastala je na prijateljskoj osnovi pa tako i ova. Berny je mlad i uspješan glazbenik, a s obzirom da imamo sličan glazbeni ukus, vrlo brzo smo napravili pjesmu.
Mi već radimo na novom projektu i pripremamo novi duet s jednim od naših najpoznatijih pjevača zabavne glazbe, a o kome se radi još ćemo malo zadržati za sebe", pohvalio se Marin.

Grupu Banana čine pjevačica Gordana Seko, pjevač i gitarist Mihovil Seko, klavijaturist Marin Seko, bubnjar Ante Plavčić te Daniel Sekula na bass gitari. Bend je osnovan 1984. godine, a od samih početaka do danas svirali su s najpoznatijim imenima domaće estrade. Među najistaknutijima je svakako dugogodišnja suradnja s Draženom Zečićem, a nastupali su i s Tomislavom Ivčićem, Đanijem Maršanom, Mladenom Grdovićem i drugima. 

Na autorskim hitovima počeli su raditi 1989. godine, a do danas u svom katalogu imaju nekoliko hitova. Njihove pjesme publika uvijek rado prihvaća, a svirali su i na brojnim glazbenim festivalima.

Reci što misliš!