Ostani doma
Scena

ČAK TRI NOVA LIKA

Pogledajte pojačanja nove sezone 'Ruže vjetrova'!

Ekipa nove sezone Ruže vjetrova na jesen dobiva pojačanje. Atraktivnu glumicu iz Splita, beogradskog zavodnika i legendu hrvatske filmske scene. Pogledajte o kome je riječ!

Čak će se tri nova karaktera  pridružiti glumačkoj postavi Ruže vjetrova, u drugoj sezoni: Marina Fernardez, Zoran Pajić i legenadarni Jastreb -  Žarko Radić.

Najviše je pažnje na setu dobila Marina. Nakon 10 godina života u Portugalu, atraktivna glumica odlučila je spakirati kovčege i glumačku karijeru nastaviti u Hrvatskoj. Ispekla je tako ova Splićanka zanat u kazalištu, odradila niz gaža po jazz klubovima, i  glumila u mnogim portugalskim sapunicama. Stečeno znanje upotrijebit će u novoj sezoni Ruže vjetrova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako se scene za nove epizode snimaju na temperaturama od 40 stupnjeva i to od ranog jutra do kasno u noć, glumačka ekipa uvijek je raspoložena za akciju. Beogradskom glumcu svakodnevno drže instrukcije iz hrvatskog.

Svidjelo se Zoranu u Splitu da se u Beograd i ne misli tako brzo vratiti. A možda baci i sidro na Jadranu, jer obožavateljice ima na svakom koraku.Kako i ne bi, kada je glumio i u filmu Ralpha Fienessa Koriolan.

A fetivi Splićanin Žarko Radić nekada je također živio u srpskoj metropoli, pa sa Zoranom ima puno tema za razgovor. I ondje i ovdje najviše ga pamte po ulozi Jastreba u kultnoj seriji „Kapelski kresovi“.

Skroman je Žarko, ali u novoj ulozi u Ruži vjetrova od njega možete očekivati uistinu puno.
Stoga nakon godišnjih odmora, pripremite se i za ova glumačka imena. Ljubavne intrige i zanimljivi zapleti ove jeseni  definitivno će vas prikovati za male ekrane.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!