Ostani doma
Scena

šokantne scene

Serija koja je doslovno srušila internet u Brazilu, sada na RTLu!

Posljednji brazilski hit, serija Avenida Brasil, od ponedjeljka u 20:00 sati na RTL-u!

RTL Televizija donosi posljednju brazilsku televizijsku senzaciju i posve jedinstvenu seriju nesvakidašnje priče koja gledatelje vodi kroz tragičan život Rite Fonesca de Suoze. Hit serija "Avenida Brasil" stigla je na hrvatske ekrane!

Serija "Avenida Brasil" postala je hit među brazilskim gledateljima već od prve epizode. Mnoge je šokirala scena u kojoj maćeha fizički i psihički zlostavlja djevojčicu, ostavljajući komentare na svojim Tweeter i Facebook profilima. Broj twitera rapidno je rastao s novim epizodama, a posljednja je epizoda doslovno srušila internet u Brazilu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svaku je epizodu u prosjeku pratilo preko 45 milijuna Brazilaca, a serija je s nevjerojatnih 68% udjela u gledanosti u prosjeku postala najgledaniji program na svim brazilskim televizijama. Posljednju je epizodu pratilo čak 75 milijuna Brazilaca (51% udjela u gledanosti)

Brazilska Vlada poslala je medijima priopćenje u kojem je zabrinjava povećanje potrošnje energije za čak 5% otkad se serija počela prikazivati te je izrazila zabrinutost ukoliko nestane struje u državi znajući da će se milijuni ljudi pobuniti ako zbog nestanka struje propuste koju epizodu.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!