Ostani doma
Scena

NOVA DRAMSKA SERIJA

Filip Juričić i makedonska ljepotica novi ljubavni par

Filip Juričić i makedonska ljepotica novi ljubavni par
RTL

Proteklih tjedana, u zagrebačkom Jadran filmu i lokacijama oko Zagreba, započelo je snimanje nove dramske serije RTL Televizije, a u produkciji Fremantle Media Hrvatska.

Ambiciozna produkcija, s bogato izgrađenim setom od skoro tisuću kvadrata u Jadran filmu, te prekrasne lokacije po Zagrebu i okolici bit će pravo televizijsko osvježenje za gledatelje, a glavni ljubavni par u seriji biti će Filip Juričić i makedonska glumica Jelena Jovanova.

Makedonka Jelena Jovanova možda je nova zvijezda hrvatskih serija, ali s prebogatim glumačkim iskustvom okrunjenim s nekoliko glumačkih nagrada. Jelenu je život bacio pred kamere u filmu 'U zemlji krvi i meda', kada je svakodnevno surađivala i družila se s Angelinom Jolie.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dramska serija prati dvije obitelji i tri generacije sa svojim problemima i neriješenim odnosima, što zasigurno jamči napete situacije i dramu na malim ekranima. Dvoje mladih (Filip Juričić i Jelena Jovanova) morat će proći kroz niz spletki i dobro prikrivenih tajni svojih obitelji, ne bi li pronašli istinu o sebi i o svojim korijenima.

Filip Juričić, ovaj puta neće igrati negativca već će biti dobar dečko.

"To nije onako plošni lik. Neću puno otkrivati, ali to je jedan pozitivac koji ima vrlo tešku priču u sebi i mrak koji izbija, tako da nije klasičan i nikako ne može postati dosadan", objasnio je šarmantni glumac, dodajući da se od prve audicije odlično slaže s novom glumačkom partnericom.

I Jelena je sličnog mišljenja. "Filip je izvstan glumac i zbilja mi puno pomaže u savladavanju hrvatskog jezika. Jako mi se sviđa serija i moj lik, a na setu je odlična atmosfera pa mi nije teško raditi i po 12 sati dnevno", priznala je makedonska ljepotica.

Uz Filipa i Jelenu, gledatelji će uživati i u jakim glumačkim imenima poput Ksenije Pajić, Borisa Svrtana, Aleksandra Cvjetkovića, Jasne Bilušić, Mladena Čuture, Stjepana Perića te mnogih drugih.

Serija je snimana najmodernijom filmskom tehnikom, s filmskom kamerom Arri Alexa, a na setu i lokacijama radi preko 80 ljudi. Set u Jadran filmu izgrađen je posebno za potrebe nove serije, a namještaj je unikatan, dok su neki komadi iz secesijskog doba, što seriji još više daje na autentičnosti.

Novu dramsku seriju, gledatelji će moći pratiti u jesenjoj shemi RTL Televizije.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!