Sport

BEZ DRAME I PLAKANJA

Bilić: Cilj ćemo ostvariti i bez Modrića

Bilić: Cilj ćemo ostvariti i bez Modrića

"Hrvatska reprezentacija ima još kvalitetnih igrača, imamo dovoljno vremena da razradimo neku drugu opciju u igri", optimističan je izbornik.

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u zagrebačkom hotelu Sheratonu uoči nastavka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2010. godine i susreta sa Bjelorusijom i Engleskom.

Nažalost, hrvatski izbornik Slaven Bilić ima velikih problema s ozljedama. Stipe Pletikosa i Luka Modrić su otpali zbog teških ozljeda, Ivan Jurić je slomio nos i dobit će zaštitnu masku, dok se na ozljedu žali i Danijel Pranjić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Hrvatska reprezentacija ima još kvalitetnih igrača, ima i svoj cilj - plasman na Svjetsko prvenstvo. Uvjeren sam da ga možemo ostvariti i bez ozlijeđenog Modrića. Osakaćeni nismo, imamo dovoljno vremena da razradimo neku drugu opciju u igri " istaknuo je hrvatski strateg, te dodao: "Raspolažemo s nekoliko kvalitetnih igrača i isprobat ćemo nekoliko varijanti."

Umjesto Pletikose koji će zbog ozljede koljena pauzirati šest mjeseci, Bilić je pozvao mladog vratara Intera Mateja Delača. Od prije u reprezentaciji su Vedran Runje i Danijel Subašić.

"Delač je velika budućnost. Nisam zvao Galinovića jer smo se dogovorili da ga ne zovem kako bi bio pričuva, a Kelava i Ježina su s mladom reprezentacijom."

Hrvatska reprezentacija u Rovinj odlazi u ponedjeljak u 10 sati, a nakon utakmice protiv Bjelorusije neće se vraćati u Istru, već će produžiti u Čatež.

"Previše je vremena do polaska u London da bismo ostali u Zagrebu, a premalo da bismo se vraćali u Rovinj," naglasio je Bilić.

Utakmica između Hrvatske i Bjelorusije na rasporedu je u subotu, 5. rujna, u Zagrebu, a četiri dana kasnije "Vatreni" gostuju u Londonu protiv Engleske.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!