Sport

Prazna mjesta na stadionu

Uefa pokrenula istragu o finalu Europske lige

Uefa pokrenula istragu o finalu Europske lige
AP Images

Uefa je objavila kako je prodano svih 39.000 ulaznica, no na stadionu je bilo 33.120 gledatelja. Uefa se sada pita gdje su završile ulaznice i zašto stadion nije bio pun.

Europska nogometna federacija (UEFA) otvorila je istragu o tome zašto je na finalu Europske lige između Seville i Benfice u Torinu bilo više od 5.000 praznih mjesta na stadionu.

Uefa je objavila kako je prodano svih 39.000 ulaznica, no stadionu je bilo 33,120 gledatelja. Uefa se sada pita gdje su završile ulaznice i zašto stadion nije bio pun.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sevilla i Benfica su imali pravo na po 9.000 ulaznica i sektori s njihovim navijačima bili su puni. Dodatnih 9.500 ulaznica je prodano navijačima preko službene Uefine web stranice, dok je 11.500 ulaznica pripalo organizatorima, nacionalnim savezima, te komercijalnim partnerima.

"Učiniti kompletnu provjeru svih ulaznica. Želimo otkriti zašto ulaznice koje su prodane nisu i korištene," poručili su iz Uefe.

Sevilla je u finalu Europske lige boljim izvođenjem jedanaesteraca sa 4-2 pobijedila Benficu nakon što tijekom 120 minuta igre nije bilo pogodaka. Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić proglašen je igračem finalnog dvoboja.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Najgledaniji video

Reci što misliš!