Sport

FANTASTIČNI 'KRALJ CIGANA'

VIDEO Schwarz krvav izašao iz ringa! Fury brutalnim nokautom u 2. rundi pokazao kakav je šampion

VIDEO Schwarz krvav izašao iz ringa! Fury brutalnim nokautom u 2. rundi pokazao kakav je šampion
RTL

Nakon meča Fury se zahvalio "Bogu i Isusu Kristu Spasitelju" što su mu podarili pobjedu.

Britanski teškaš Tyson Fury sjajnom kombinacijom udaraca koja je prethodila nokautu u drugoj rundi pobijedio je u spektaklu u Las Vegasu Nijemca Toma Schwarza

"Kralj Cigana" furiozno je krenuo u meč te je "prednjom" rukom "podbadao" nemoćnog Nijemca koji je bezuspješno pokušao doći do glave Britanca. Prva runda prošla je u mirnom "odmjeravanju" snaga, a nakon odmora Fury je odmah na početku runde jakom kombinacijom udaraca razbio nos Schwartzu koji je krvav nastavio borbu. 

Nakon što je nekoliko udaraca precizno završilo na glavi Nijemca, Schwarz je kleknuo u ringu i sudac mu je prvi puta odbrojavao, no Nijemac je uspio nastaviti meč. No, ne zadugo, jer je sijevnula još jedna Furyjeva jaka kombinacija udaraca nakon koje je sudac, desetak sekundi pred kraj druge runde, prekinuo meč i spasio Nijemca većih batina. 

Želi ponovni meč s Deonteyom Wilderom

Nakon meča prvo se zahvalio "Bogu i Isusu Kristu Spasitelju" što su mu podarili pobjedu. "Hvala Ameriko i Bog vas blagoslovio", vikao je u mikrofon dosad neporaženi Fury i time "zapalio" publiku u Las Vegasu, a rekao je i da sljedeće godine želi ponovno boksati s Deonteyom Wilderom

VEZANI ČLANAK

30-godišnjeg Britanca američki promotori su prije meča predstavljali kao branitelja naslova svjetskoga prvaka jer nikad nije izgubio svoje pojaseve u meču. Schwarzu je ovo nakon 16 pobjeda bio prvi poraz, dok je Furyju ovo bio 20 meč koji je završio nokautom, od 29 koje je boksao. 

Sve detalje i analizu meča Fury - Schwarz pogledajte u RTL-u Danas u 18.30 sati  

Izdvojeno

 • Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić
  10 godina ljubavi Antonija Blaće objavila romantičnu fotografiju sa suprugom: 'Pravi ste par'

  Voditeljica i njezin suprug zajedno su deset godina

 • RTL Danas
  RTL Danas

 • Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!