Ostani doma
Sport

ODUŠEVLJENI POSJETITELJI NA JARUNU

Za bikini HIT, budi FIT

Za bikini HIT, budi FIT
RTL

Na polivalentnom igralištu na Malom jezeru formirao se Zdravi krug u kojem su brojni posjetitelji imali priliku naučiti kako u tri jednostavna koraka učvrstiti mišiće, potrošiti kalorije i kvalitetnije se hraniti.

Veliko događanje Za bikini HIT, budi FIT! by Nestlé Fitness, održano na Jarunu, okupilo je brojne sudionike, među kojima se ističu Mario i Mirna Valentić i Mario Petreković (Mr. Fit), koji su sudionicima pokazali kako jedinstvenom kombinacijom pravilne prehrane i jednostavnih vježbi doći do željene linije i pozitivne promjene za vlastito tijelo.

Na polivalentnom igralištu na Malom jezeru formirao se Zdravi krug u kojem su brojni posjetitelji imali priliku naučiti kako u tri jednostavna koraka učvrstiti mišiće, potrošiti kalorije i kvalitetnije se hraniti. Mirna i Mario Valentić su, osim voditeljske uloge, uz fitness instruktore Orlando fita aktivno demonstrirali vježbe za trbušne mišiće, a za trošenje kalorija sudionika u sklopu zabavnih radionica pobrinuli su se instruktorica Zumbe Helena Lojen i djevojke iz studija Thalia, hula-hoperi iz udruge Happy Hoop, te penjači iz Sportsko-penjačkog kluba Pulfer, koji su pokazali tehnike penjanja na umjetnu stijenu. Tim vrhunskih nutricionista, na čelu s dr.sc. Darijom Vranešić Bender, objasnio je važnost doručka kao nezaobilaznog obroka, ponudio savjete kako uravnotežiti prehranu te mjerio indeks tjelesne mase, a svi zainteresirani mogli su probati ukusne voćne koktele pripremljene s Nestlé Fitness žitaricama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cilj ovog događanja bio je pokazati da kampanja Za bikini HIT, budi FIT predstavlja pravi zaokret za tijelo i organizam te da će svakoj ženi pružiti priliku da zablista na plaži u svom idealnom bikiniju. Osnova ove kampanje je Flat Belly program Nestlé Fitness žitarica, koji je osmislio tim vrhunskih svjetskih stručnjaka, kao inovaciju koja kombinira zabavne, ali i iznimno učinkovite načine za potrošnju kalorija, jednostavne vježbe za učvršćivanje trbušnih mišića te pametne trikove za pravilnu prehranu.

Više informacija o Za bikini HIT, budi FIT kampanji dostupno je na Facebook stranici Nestlé Fitness žitarica www.facebook.com/Fitnesszitarice.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!