Ostani doma
Sport

U ZADNJI TREN

Srbiji prva zlatna medalja u Londonu

Srbiji prva zlatna medalja u Londonu
AP

Milica Mandić je osvojila zlatnu olimpijsku medalju u kategoriji preko 67 kilograma pobjedom protiv Francuskinje Anne-Caroline Graffe. Bronca je pripala Ruskinji Anastasiji Baršnikovoj i Meksikanki Mariji Del Rosario Espinoza.

LONDON - Talijan Carlo Molfetta osvojio je zlatnu medalju na OI u Londonu u taekwondou u kategoriji preko 80 kilograma, dok je u ženskoj konkurenciji preko 67 kilograma slavila Srpkinja Milica Mandić.

Molfetta je u finalu pobijedio Anthonyja Obamu iz Gabona. Bronce su osvojili Kubanac Robelis Despaigne i Kinez Liu Xiaobo. Despaigne je došao do zlata nakon što je Malijac Modiba Keite predao meč zbog ozljede, dok je Xiaobo porazio Turčina Bahrija Tanrikulua.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ženskoj konkurenciji Milica Mandić je osvojila zlatnu olimpijsku medalju u kategoriji preko 67 kilograma pobjedom protiv Francuskinje Anne-Caroline Graffe. Bronca je pripala Ruskinji Anastasiji Baršnikovoj i Meksikanki Mariji Del Rosario Espinoza nakon trijumfa protiv Koreanke Lee In Jong i Kubanke Glenhis Hernandez.

Reci što misliš!