Sport / Automoto

emotivne riječi

Procurilo pismo Schumacherove supruge: 'Michael je borac i nikad se neće predati!'

Procurilo pismo Schumacherove supruge: 'Michael je borac i nikad se neće predati!'
AP Images

U prosincu 2013. godine legendarni vozač Formule 1 doživio je tešku nesreću u francuskim Alpama i otad o njemu nema vjerodostojnih informacija

Već duže vrijeme nema nikakvih vijesti o Michaelu Schumacheru. 

U prosincu 2013. godine legendarni vozač Formule 1 doživio je tešku nesreću u francuskim Alpama, gdje je pao prilikom skijanja, udario glavom u stijenu i pao u komu. 

Zbog općeg senzacionalizma koji je nakon tragedije okružio sve vijesti vezane uz bivšeg vozača, obitelj je vrlo oprezna po pitanju puštanja informacija, javnos gotovo da ništa ne zna o jednom od najomiljenijih sportaša. 

Ipak, šutnji je ovih dana na kraj odlučila stati njegova supruga Corinna, koja se zahvalila jednom njemačkom glazbeniku na podršci. 

Glazbenik Sascha Herchenbach napisao je u prosincu 2014., pjesmu posvećenu Schumacheru imena "Rođen za borbu" i poslao joj CD s pjesmom ne očekujući nikakav odgovor. No, na njegovo iznenađenje Corrina mu je odlučila poslati pismo i zahvaliti mu na podršci. 

"Želim ti zahvaliti na porukama podrške i poklonu koji će nam jako pomoći u ovome teškom razdoblju. Predivno je primiti toliko poruka podrške, to puno znači za moju obitelj. Michael je veliki borac i on se neće prestati boriti", odvratila je Schumacherova žena. 

"Nisam uopće očekivao njezin odgovor. Pismo je ručno napisano i potpisano je njezinim imenom", odvratio je njemački glazbenik, ugodno iznenađen odgovorom kojeg je dobio. 

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!