Sport / Boks

jedino logično rješenje

'Željeli ste revanš, dobit ćete ga!' Fury i Wilder nakon remija uskoro ponovno u ringu!

'Željeli ste revanš, dobit ćete ga!' Fury i Wilder nakon remija uskoro ponovno u ringu!
AP Images

WBC je nakon meča krenuo razmatrati tko bi mogao biti idući Wilderov protivnik, no Fury je bio jedino logično rješenje

Željeli ste uzvrat, dobit ćete. Poruka je to WBC-a za Deontayea Wildera i Tysona Furyja nakon nedavne borbe koja je završila remijem u Staples centru.

Nakon meča, oba ova velika borca pokazala su uzajamno poštovanje, no kako to obično biva, čim su izašli iz ringa, krenula su nova prepucavanja. Oba boksača uvjerena su kako meč nije smio završiti remijem, nego njihovom pobjedom. 

"Želim taj revanš prije ijedne druge borbe. Nitko drugi me ne zanima. To je jedino ispravno i dobra stvar za boks. Spreman sam kad god je i on. Želim dati navijačima ono što žele i završiti priču jednom zauvijek. Ne želim druge borbe prije nego što se nas dvojica budemo ponovno borili", rekao je Wilder dan nakon meča. 

Na isti način, ali u svoju korist, razmišlja i Fury: 

"Trebao sam biti nagrađen s odlukom i nositi pojas sa sobom u Britaniju, no nažalost on ostaje u Americi. Obojica ostajemo neporaženi i trebamo opet bacati kocku. Imam nekakav smiješan osjećaj da će on sada uzeti tenisice za trčanje i bježati od mene", kazao je Britanac za ITV

Odmah nakon meča, WBC je krenuo razmatrati tko bi mogao biti idući Wilderov protivnik, no zaključili su kako postaviti ikoga drugoga nasuprot njega u ring osim Furyja ne bi imalo smisla. 

Fury je već nekoliko puta istaknuo kako se borio protiv Vladimira Klitschka u Njemačkoj, pa protiv Wildera u Americi i sad bi se želio boriti na svom tlu, u Velikoj Britaniji. 'Gypsy King', kako zovu Furyja je u Los Angelesu dva puta bio u nokdaunu, u devetoj i dvanaestoj rundi, ali smatra kako je, osim u tim trenucima, bio apsolutno dominantan.

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!