Sport / Boks

uvjerljiva predstava

Ivana Habazin jednoglasnom odlukom sudaca revanširala prvi poraz u karijeri!

Ivana Habazin jednoglasnom odlukom sudaca revanširala prvi poraz u karijeri!
Igor Kralj/PIXSELL

U Draženovom domu vidjeli smo sjajan meč, a Habazin je odnijela pobjedu jednoglasnom odlukom sudaca

Ivana Habazin pobijedila je u revanšu u super velter kategoriji protiv Eve Bajić i tako joj se 'osvetila' za prvi poraz u karijeri koji se dogodio prije pet godina. 

U Draženovom domu vidjeli smo sjajan meč. Boksačice su vatreno krenule, a prve dvije runde pripale su Srpkinji mađarskog državljanstva Evi Bajić. 

U trećoj rundi do izražaja dolazi Ivanina sjajna tehnička, taktička i fizička sprema - Bajić je bila žrtva nekoliko ubojitih kombinacija naše borkinje, no uspjela je ostati na nogama. 

Ivana Habazin pobijedila Evu Bajić u super velter kategoriji

Nakon toga je krenuo nešto mirniji period meča, do osme runde djevojke su usporile tempo, očito izmorene eksplozivnim otvaranjem u ringu. U osmoj rundi Ivana još jednom preuzima konce meča u svoje ruke, a jedna kombinacija izbacila je iz ravnoteže Bajić koja je završila na tlu zapletena u konopce. Odmah se pridigla, no sudac je ipak krenuo odbrojavati. 

Borba je na kraju nastavljena, djevojke su odboksale svih deset rundi, a suci su nakon posljednjeg zvona jednoglasno dodijelili pobjedu Habazin koja je uzdignute ruke proslavila slatku 'osvetu' protiv srpske boksačice. 

Sjajan uvod u borbu večeri između Filipa Hrgovića i Kevina Johnsona!

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!