Sport / Boks

prijenos na rtl-u i rtl playu

Milas protiv iskusnog Rusa traži 14. pobjedu karijere: 'Respekt postoji s obje strane, što bude, bit će'

Petar Milas sutra će protiv Rusa Denisa Bakhtova, koji je ring svojedobno dijelio i s Anthonyjem Joshuom, pokušati doći do svoje 14. profesionalne pobjede u isto toliko mečeva

Viši i lakši od svog protivnika u sutrašnji meč ulazi Petar Milas. Uživo na RTL-u od 22 sata, čeka ga Rus Denis Bakhtov.

Njegov prvotni protivnik Cyril Leonet je otkazao borbu i tako oduzeo i Milasu mogućnost da boksa u glavnoj borbi večeri. Srećom, u jednadžbu je uletio iskusni Rus s kojim će Milas u Münchenu odraditi predborbu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Münchenu je odrađeno vaganje, a vaga je pokazala 101 kilogram ispod Petra Milasa, bit će nešto lakši nego što je bio u svoja posljednja tri meča. Pet kilograma više od njega, 106, ima Bakhtov.

Iskusni 39-godišnji Rus je prije četiri i pol godine ring dijelio s Anthonyjem Joshuom, a izdržao je dvije runde. Sutra će Milas protiv njega pokušati doći do svoje 14. profesionalne pobjede u isto toliko mečeva.

Veliki Joshua je kazahstanskog Rusa dobro istukao i riješio u dvije runde, a nakon meča komentirao: "Velik je i jak, Bahtov nije nimalo bezazlen protivnik"

"Bahtov se sa Joshuom dobro potukao, a izgubio je sudačkim prekidom. Jak je, ima tvrdu bradu... Školski odličan boksač", upozorio je Mavrović.

Sam Milas je uoči sutrašnjeg meča veliki optimist. 

"Protivnik mi se čini spreman, a pet kila razlike nije nikakav problem za mene. Međutim, postoji respekt s moje i s njegove strane. Sutra šta bude bit će i to je to.", samouvjeren je uoči borbe Petar Milas, interkontinentalni WBO prvak. 

"Petar ima puno brže noge od njega, tako da je tu naša prednost. Nećemo ulaziti u blisku borbu, održavati ćemo distancu i sve iz kretanja i vidjet ćemo kako će biti", kaže njegov trener Ivan Duvančić.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Najgledaniji video

Reci što misliš!