Sport / Boks

SVE PO PLANU

Hrgović nikad teži! 'Vjerujem da neće biti problema što se tiče brzine i kondicije'

'Radimo na tome. Naravno da napredujem, to i je plan - da fizički jačam, da moj udarac jača'

Filip Hrgović noćas lovi devetu pobjedu u profesionalnoj karijeri. A prije same borbe održano je i vaganje. Herediji je vaga pokazala 126 kilograma, a Hrgović je uoči borbe na 110 kilograma. Vaganje je završilo prijateljskim rukovanjem.

Osvrnimo se malo na prethodna četiri meča koja je prenosio RTL. Filip Hrgović otada se udebljao osam kilograma.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Protiv prvog Meksikanca s kojim se borio Filiberta Tovara bio je najlakši, tad je imao 101,6 kilograma. Već sljedeći meč protiv Amira Mansoura - imao je četiri kilograma više. 

Za Kevina Johnsona imao je gotovo istu kilažu 105 i pol kilograma, a za posljednju borbu, onu protiv Gregoryja Corbina prošle godine u svibnju pao na 102,1 kilogram. 

A sada, uoči meča s Marijom Heredijom, Hrgović ima 110 i pol kilograma, što mu je dosad najveća težina.

"Vjerujem da će se odraziti dobro. Radimo na tome. Naravno da napredujem, to i je plan - da fizički jačam, da moj udarac jača, da se prilagođavam profesionalnom načinu boksa i vjerujem da neće biti problema što se tiče brzine i kondicije", kazao je za RTL Hrgović. 

Večeras svakako ostanite budni uz zanimljive filmove na RTL-u ili namjestite alarm na četiri ujutro. Noćas deveti put u svojoj profesionalnoj karijeri Filip Hrgović ulazi u ring. Uživo smo u meksičkom Hermosillu u kojem ga čeka meč protiv domaćeg izazivača Marija Heredije. Sutra vas očekuje i snimka, odmah nakon RTL-a Danas, od 19:30. Kroz boksački prijenos i studijsku analizu vodit će vas Filip Brkić, Željko Mavrović i Stjepan Božić.​

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!