Sport / Boks

priprema za naslove u 2020.

Hrgovićev promotor za RTL otkrio plan: 'Prvo Heredia pa predborba Joshui i borba za titulu!'

'Nakon ovoga moramo pojačati pritisak. 2020. će se boriti za svjetski naslov u teškoj kategoriji'

Pred Filipm Hrgovićem je veliki boksački spektakl. U nedjelju u 4 sata ujutro po hrvatskom vremenu, uz izravan prijenos na RTL-u, naš boksač borit će se protiv Marija Heredije.

"Kada se Meksikanci bore na svom terenu, to je posve drukčije od onoga kako se bore u gostima. Oni su ponosan narod i Heredia će imati veliku podršku u dvorani. Dolazi 12.000 ljudi. Bit će ludnica. I svi će navijati za Herediju. Ali, on se mora boriti protiv El Animala, Filipa Hrgovića. Dobra stvar koju vide naši boksači, internacionalni boksači koji dođu u Meksiko - jest da Meksikanci vole boks. I svi vole doći ovamo, kaže za RTL Eddie Hearn, promotor Filipa Hrgovića.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ako pitate Filipa kako je bilo na otvorenom treningu i vaganju, svi uživaju u iskustvu. Mora ostati koncentriran, odraditi svoj posao i pobijediti. Onda bismo ga voljeli ponovno vidjeti u ringu, u prvom dijelu listopada kako bi nastavio napredovati", tvrdi Hearn.

"Za mene kao promotora on ima sve atribute koje tražite"

Kaže da se ove godine fokusiraju na izloženost te da ga moraju napraviti kompletnim teškašem i pripremiti ga za naslove u 2020. 

"Volio bih ga vidjeti u još tri borbe ove godine. Jedna ovdje, jedna u listopadu i jedna u prosincu. Odvesti ga u Saudijsku Arabiju kao predborbu Joshui", ističe.

"Kako se vama osobno sviđa Filip Hrgović? Uživate li 'igrajući se' njegovom karijerom", pitao ga je reporter RTL-a.

"Da, jer prvo, on ima sjajnu osobnost. Drugo, zna se boriti. Treće, teškaš je. Duhovit je i izgleda sjajno. Za mene kao promotora on ima sve atribute koje tražite. I još je teškaš. Samo mora nastaviti pobjeđivati. Nakon ovoga moramo pojačati pritisak. 2020. će se boriti za svjetski naslov u teškoj kategoriji. Važno je da smanjimo tu razliku između toga gdje je sada i glavnih izazivača. Ali to nije zato što se on ne želi boriti s njima. Već zato što se nitko ne želi boriti s Filipom Hrgovićem. Znači, moramo platiti i tako se pobrinuti da se bore", poručio je u razgovoru za RTL Eddie Hearn, promotor Filipa Hrgovića.

Večeras svakako ostanite budni uz zanimljive filmove na RTL-u ili namjestite alarm na četiri ujutro. Noćas, deveti put u profesionalnoj karijeri Filip Hrgović ulazi u ring. Uživo smo u meksičkom Hermosillu gdje ga čeka meč protiv domaćeg izazivača Marija Heredije. Sutra vas očekuje i snimka, odmah nakon RTL-a Danas od 19:30. Kroz boksački prijenos i studijsku analizu vodit će vas Filip Brkić, Željko Mavrović i Stjepan Božić.​

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!