Sport / Boks

IVANA U SUZAMA

VIDEO Skandal uoči službenog vaganja! Napadnut trener Ivane Habazin: 'Mora na hitnu operaciju'

VIDEO Skandal uoči službenog vaganja! Napadnut trener Ivane Habazin: 'Mora na hitnu operaciju'
Igor Kralj/PIXSELL, RTL

'Prevoze ga helikopterom u drugu bolnicu, slomili su mu ne znam što sve ne', kazala je za RTL Ivana Habazin

Skandal uoči službenog vaganja Ivane Habazin i Claresse Shields. Naime, napadnut je Ivanin trener Bashir Ali, javlja reporter RTL-a Boris Jovičić.

Našem reporteru kratko se javila i Ivana Habazin.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Prevoze ga helikopterom u drugu bolnicu, mora na hitnu operaciju, slomili su mu ne znam što sve ne", kazala je Habazin za RTL

Obitelj Habazin na iglama, baka ne može ni gledati mečeve: 'Nemam živaca, ali bit ću joj najveća podrška!' 

Kako je za RTL rekao Luka KukinaPR Ivane Habazin, sve je počelo tako što je Claressa Shields išla, prije službenog vaganja, stati na vagu da vidi hoće li proći.

"Bashir je išao gledati koliko ima kilograma i, mislim da je to njezina sestra, histerično se derala na Bashira da se makne i mahala rukama oko njegova lica. On je onda ipak otišao, a nju su odvukli i derali su se jedno na drugo. Odvukli su ju na drugi kat i bilo je mirno nekih 5 - 10 minuta", kazao nam je Kukina.

No, onda se, prema njegovim riječima, ustao taj tip, za kojeg misle da je Claressin brat  koji je tek izašao iz zatvora.

"Vidio sam kako je ubrzao korak prema Bashiru", kazao je za RTL PR Ivane Habazin Luka Kukina i nastavio:

"Mislio sam da će se početi derati ili nešto, nisam niti pomislio da će ga udariti s leđa, Bashir ga nije ni vidio i pao je, a ovaj je valjda još zakoračio prema njemu i ja sam ga uhvatio i odgurnuo. On je stao u boks stav prema meni", kaže nam Luka.

"I ja sam isto stao u boks stav i napravio korak prema njemu. No, tada mi je prošlo kroz glavu da ne znam s kim imam posla, ima li pištolj ili nož i napravio sam korak unatrag i pustio ga. Vidio sam da Bashir dolje leži, Ivana ga drži i plače i onda su zvali 911 i čekali smo 10-ak minuta, činilo se kao vječnost...", kazao je za RTL Luka Kukina

Podsjećamo, meč Ivane Habazin i Claresse Shields treba se održati u noći sa subote na nedjelju u tri sata, a prijenos meča možete gledati samo na RTL-u.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!