Sport / Boks

PRAVA POSLASTICA

Čeka nas novi spektakl? Joshua i Ruiz po treći put: 'Ne vidim zašto ne, dosad je bilo super'

Publika je najavu trećeg meča između ovog dvojca pozdravila glasnim ovacijama

Anthony Joshua i Andy Ruiz

Anthony Joshua je "stari novi" prvak teške kategorije. Britanac je nakon 12 rundivratio sve pojaseve koje mu je 1. lipnja "oteo" Andy Ruiz.

Odboksao je taktički na distanci, potpuno drugačije nego u prvoj borbi i zbog toga je toliko uvjerljivo prošao kod sudaca. Meksikanac je meč završio frustriran, razbio mu je Joshua arkadu već na samom početku borbe, a Britanac je cijeli meč odboksao na način koji mu najviše odgovara. Otuda silne provokacije na samom kraju meča. Koje su, doduše, brzo zaboravljene.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Zahvaljujem bogu, bis milah, prvi put je bilo toliko lijepo da sam morao to napraviti drugi put. Čovjek kao ja nema isprike. Ovo je boks, ispravio sam se i došao jači, poštujem Andyja koji je pokazao da je majstor ove slatke znanosti. Ostat ću gladan i ponizan u ovoj pobjedi. Hvala svim mojim navijačima te promotorima i menadžerima, mogao bih ih nabrajati do jutra", rekao je Joshua nakon meča pa nastavio:

"Sve je u pripremi. Karijera se gradi na iskustvu, nema pobjeda i poraza, sve je iskustvo. Napravit ćemo to ponovno, dosad je bilo dobro. Borit ćemo se i treći put."

Nakon borbe oglasio se i Andy Ruiz.

"U trećoj borbi bit ću u j*beno najboljoj formi svog života. Bolje ću se spremiti. Nema isprika. Previše sam ga lovio po ringu, osjećao sam da ne mogu ispuniti ono što sam zacrtao", rekao je nakon borbe Ruiz i izrazio želju za trećom borbom, od čega Joshua nije pobjegao.

U konačnici, Joshui je ovo 23. pobjeda u 24. meču karijere, a Ruiz je ubilježio drugi poraz u 35. profesionalnoj borbi.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Najgledaniji video

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!