Sport / Nogomet

utučeni dinamovci

Petković: 'Sudac je bio arogantan, a nije ni kvalitetan'

Petković: 'Sudac je bio arogantan, a nije ni kvalitetan'
Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamov napadač i novi reprezentativac nije htio komentirati suđenje, ali svejedno je rekao pokoju o njemačkom sucu

Da je Deniz Aytekin prekršaj na Bruni Petkoviću u prvom poluvremenu okarakterizirao kao kazneni udarac, Dinamo bi danas vrlo izvjesno bio četvrtfinalist Europske lige.

Međutim, među osam najboljih našla se Benfica koja je poništila minus s Maksimira i potom u produžecima dokrajčila hrvatskog prvaka.

"Odigrali smo utakmicu relativno obrambeno. Bilo je nekoliko situacija koje su presudile. Taj jedan jako dobar Jonasov potez koji nas je malo šokirao. Da smo mogli puno bolje, jesmo", sumirao je kratko Petković pa potom komentirao spornu situaciju.

Ili situacije.

"Suca uopće neću komentirati. Želim razmišljati stvarima koje ja mogu promijeniti i popraviti, mi na suca ne možemo utjecati. Ono je bio penal. Ne trebamo se vaditi na takve stvari, to su situacije koje mogu odlučiti utakmice i vjerojatno bi pomogle jako puno, ali trebamo se okrenuti i raditi na stvarima koje možemo poboljšati jer smo mogli bolje. Mi u napadu, ja prvi, nismo odigrali na razini. Osjetili smo već u početku da je sudac bio malo arogantan, a nije baš da je imao kvalitetu."

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!