Sport / Nogomet

Bivši trener Osijeka

Zekić ekskluzivno za RTL: 'Završio sam u bolnici kad sam doznao za Bočkajev incident, bio je to šok'

Zekića se apostrofiralo kao najvećeg krivca, ali istina je da je ove ostao bez okosnice momčadi

Zoran Zekić oprostio se od Osijekove klupe. Klub je to čiji je Zekić navijač oduvijek i oproštaj mu zaista nije bio lak.

"Teško da će se emocije sleći još dugo vremena. Ovdje sam odrastao i napravio svoj prve nogometne korake. trebat će još neko vrijeme da mi ovo sve sjedne u glavi. Nisam baš previše spavao noćas. Mislim da sam dao sve od sebe iako su neke stvari mogle bolje", rekao je Zekić u intervjuu za RTL.

Sretnih dana koje će Zekić pamtiti bilo je dosta, a najradije će se navijači sjetiti izbacivanje velikog PSV-a.

"Utakmica s PSV-om je nagrada za sve ljude u klubu i za sve što smo radili. kad sam došao stanje je bilo katastrofalno. Nije bilo navijača, igrači su bili bez plaće pola godine i nisu imali vjere u sebe. tako da sam na taj dio ponosan"

Zekića se apostrofiralo kao najvećeg krivca, ali istina je da je ove ostao bez okosnice momčadi. Otišli su Barišić, Mudražija i Hajradinović.

"Iskreno, nikom ništa ne zamjeram. Pamtim samo sretne dane. Blagoslovljen sam zbog svega što sam doživio u ove tri i pol godine u Osijeku. Trebao sam se malo bolje pripremiti na te transfere jer sam znao da će do njih doći"

Malo tko zna da je Zekić nakon incidenta sa Petrom Bočkajem završio u bolnici.

"Uslijed svih tih negativnosti koje su se događale u klubu, to je bio šok za mene. Bočkaj je jedan od najboljih igrača koje sam trenirao u karijeri. Bila je to nevjerica i shatio sam tad da su stvari otišle u krivom smjeru", zaključio je Zekić.
Budućem treneru Škenderu zaželio je svu sreću, a planova za budućnost zasad nema.

Rekao je da će se najprije odmoriti pa tek onda pronaći novi angažman, vjerojatno neki klub za kojeg neće biti emotivno vezan.

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici RTL Sportske vijesti!

Reci što misliš!