Ostani doma
Sport / Nogomet

Izvršni direktor HNS-a

Kustić: 'Zagreb treba stadion, ali ne nacionalni, nadam se da ćemo s Mađarima igrati na Poljudu'

Kustić: 'Zagreb treba stadion, ali ne nacionalni, nadam se da ćemo s Mađarima igrati na Poljudu'
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Rekao je da bihrvatska reprezentacija trebala igrati u cijeloj Hrvatskoj, a ne samo u Zagrebu

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker ozbiljno je pokrenuo priču oko izgradnje novog stadiona u Zagrebu. Blato bi trebalo biti mjesto izgradnje velebnog zdanja na kojem bi hrvatska reprezentacija trebala igrati.

No, izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić ima nešto drugačiju ideju. Kako kaže, hrvatska reprezentacija trebala bi igrati u cijeloj Hrvatskoj, a ne samo u Zagrebu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Reprezentacija će igrati u Spllitu već ove jeseni, dobili smo puno zahtjeva. Nadam se da ćemo se Mađarima revanširati na Poljudu", izjavio je Kustić u intervjuu za tiskano izdanje Sportskih novosti.

"Apsolutno nema smisla govoriti o nacionalnom stadionu na kojem bi se igrala jedna utakmica godišnje. Mi želimo da reprezentacija igra u cijeloj Hrvatskoj. Ali svakako sam da se napravi stadion u Zagrebu. Samo da se ne zove nacionalni, a zadnju riječ oko izgradnje treba reći Grad Zagreb", objasnio je Kustić.

Što se tiče Maksimira u koji je mnogo novca investirano, a nedavno je utvrđeno da se raspada, Kustić je rekao da nije još sigurno hoće li ga novim investicijama spasiti.

"Čisto sumnjam da će se ulagati u Maksimir ako se krene u izgradnju stadiona u Blatu. To ne bi imalo nikakvog smisla. Mi smo za ulaganja u sve stadione. Neka se uloži i u Poljud, koji je jedan od najljepših stadiona u Europi", zaključio je Kustić u intervjuu za Sportske.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici RTL Sportske vijesti!

Reci što misliš!