Sport / Nogomet

jedna za drugom

Nova 'čestitka' stigla na Poljud: Hajduku 60.000 kn kazne zbog bakljade na susretu s Osijekom

Nova 'čestitka' stigla na Poljud: Hajduku 60.000 kn kazne zbog bakljade na susretu s Osijekom
Ivo Cagalj/PIXSELL

Hajduk je u samo nekoliko dana dobio kaznu od čak 242 tisuće kuna zbog upotrebe pirotehničkih sredstava na utakmicama protiv Osijeka, Rudeša, Istre i Dinama

Tek što je dobio kaznu zbog upotrebe pirotehničkih sredstava na utakmici protiv Dinama, stigla je nova čestitka od HNS-a na adresu Hajduka.

Zbog bakljade na utakmici protiv Osijeka (nedjelja) Hrvatski nogometni savez kaznio je Splićane sa 60 tisuća kuna. 

"Utakmica Hajduk-Osijek odigrana je pod zabranom korištenja sjeverne tribine stadiona te su se pripadnici navijačke skupine Torcida smjestili na sjevernom dijelu zapadne tribine. Počevši od 23. minute kada je sa tog dijela gledališta bačen topovski udar na atletsku stazu pa do 75. minute remetili su tijek odigravanja utakmice paljenjem više od 50 različitih pirotehničkih naprava zbog čega je HNK Hajduk kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 60.000 kuna", piše u službenom priopćenju na stranici HNL-a.

Hajduk je tako u samo nekoliko dana dobio kaznu od čak 242 tisuće kuna zbog upotrebe pirotehničkih sredstava na utakmicama protiv Osijeka, Rudeša, Istre i Dinama. Ogromna je to kazna za Splićane koji su ove sezone bili već ekstremno kažnjavani sa četiri utakmice pred praznim tribinama na Poljudu zbog bakljade navijača koja je rezultirala incidentom u kojem je jedan vatrogasac izgubio prst.

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!