Sport / Nogomet

Makljaža na placu

VIDEO Masovna tučnjava u Zagrebu: Huligani demolirali kafić na Trešnjevci, uhićeno 20 Torcidaša i 5 Boysa

VIDEO Masovna tučnjava u Zagrebu: Huligani demolirali kafić na Trešnjevci, uhićeno 20 Torcidaša i 5 Boysa
Vijesti.hr

Na Trešnjevačkom placu došlo je do sukoba između dvije skupine navijača

Masovna tučnjava dogodila se na Trešnjevačkom trgu oko 15 sati u nedjelju. U kafiću koji se nalazi na placu, opći kaos izazvali su navijači uoči utakmice Lokomotive i Hajduka koja je na rasporedu u 19 sati u Kranjčevićevoj.

Bad Blue Boysi napali Torcidu? U masovnoj tučnjavi demoliran kafić na Trešnjevci

Terasa kafića nakon tučnjave je ostala u potpunosti demolirana nakon naleta skupine huligana. Kako doznajemo, skupina navijača uletjela je u lokal u kojem se nalazila druga skupina navijača. Bacali su stolove, stolice, razbijali čaše i prozire, a zapaljene su i baklje. 

Iako se, prema prvim informacijama, mislilo da su pripadnici navijačke skupine Bad Blue Boys napali pripadnike Torcide, kasnije je potvrđeno da su zagrebački BBB-i sjedili u kafiću, a na njih su nasrnuli huligani iz Splita. Napadača je bilo dvadesetak, dok je u kafiću bilo svega 7-8 pripadnika navijačke skupine Bad Blue Boys. 

Pripdanici Torcide, navodno su se pred kafić dovezli kombijem, a onda je kranula makljaža. Po dolasku policije svi su se razbježali. Policajci su krenuli za njima no svi su pobjegli. 

Nedugo nakon incidenta policija je pod rotirkama odjurila s Trešnjavačkog trga, navodno zbog dojave o mogućim sudionicima u ovom incidentu.

Kasnije je zagrebačka policija potvrdila da je uhićeno 25 osoba. 

Kako tvrde, 20 osoba su "članovi navijačke skupine gostujućeg kluba", a petorica su "članovi navijačke skupine domaćeg kluba". Postupanja su u tijeku, u kafiću su policajci i inspektori, a više će se znati po završetku očevida.

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici RTL Sportske vijesti!

Reci što misliš!