Sport / Nogomet

jasno i glasno

U ponedjeljak na Poljudu sastanak grada Splita i HNS-a: Hajduk (opet) poslao jasnu poruku

U ponedjeljak na Poljudu sastanak grada Splita i HNS-a: Hajduk (opet) poslao jasnu poruku
Miranda Cikotic/PIXSELL

'Klub je spreman aktivno sudjelovati na sastanku u ponedjeljak na Poljudu isključivo s ciljem razgovora o prvim koracima prema transparentnijim i poštenijim odnosima prema svim klubovima'

U ponedjeljak će se na Poljudu održati sastanak između Grada Splita i Hrvatskog nogometnog saveza. Na sastanak je Grad Split, kao većinski vlasnik, pozvao i predstavnike Hajduka, a tim su se povodom oglasili iz splitskog kluba. 

"U svojem nedavnom priopćenju HNK Hajduk je iznio stav vezan za odnose između Kluba i Saveza te posljedično i na mjesto odigravanja kvalifikacijske utakmice Hrvatska - Mađarska. HNK Hajduk i u ovoj prigodi jasno naglašava kako čvrsto stoji iza tada rečenoga i svoj stav bez konkretnih promjena u odnosima neće mijenjati. 

Klub je spreman aktivno sudjelovati na sastanku u ponedjeljak na Poljudu isključivo s ciljem razgovora o prvim koracima prema transparentnijim i poštenijim odnosima prema svim klubovima, s ciljem otklanjanja godinama gomilanih problema. Tek kad se te promjene počnu događati, odnosno kad se uvjerimo da čelnici HNS-a konačno s riječi prelaze na konkretna djela, HNK Hajduk je spreman preuzeti aktivnu ulogu u procesu organizacije odigravanja neke od sljedećih utakmica naše reprezentacije", stoji u priopćenju. 

 

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!