Sport / Nogomet

zabio gol za pobjedu

Mandžukić se za RTL prisjetio pobjede nad Engleskom: 'Kao da je bilo jučer, večer za pamćenje!'

U 68. minuti izjednačio je Ivan Perišić, a onda je u 109. zabio Mario Mandžukić. Izbornik i igrači u transu, Hrvatska na ulicama...

Na današnji dan prošle godine u 22 sata i 37 minuta ostvarena je najveća pobjeda u povijesti hrvatskog nogometa. Hrvatska je izborila finale Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Momčad Zlatka Dalića u dramatičnoj utakmici s produžecima srušila je Englesku i s 2:1 otišla tamo gdje nikad nije bila.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pred gotovo 80 tisuća ljudi na stadionu Lužnjiki Engleska je povela, a onda je uslijedio preokret koji je šokirao Engleze. U 68. minuti izjednačio je Ivan Perišić, a onda je u 109. zabio Mario Mandžukić. Izbornik i igrači u transu, Hrvatska na ulicama.

Kao da je bilo jučer. Tim se riječima Mario Mandžukić za RTL prisjetio velike hrvatske pobjede i svog najdražeg gola.

"Sve je još uvijek isto. Kao da je jučer bilo. Osjećaji su još uvijek tu, nisu ni prestali. Nema dana da se ne sjetim tih dana. Taj gol mi je najdraži gol ikada. Najljepše memorije imam iz te utakmice, toliko emocija, toliko svega. Večer za sjećanje za zauvijek. Koliko god smo bili umorni, izvukli smo svu snagu. Mogu misliti koliko su Hrvati bili sretni i ponosni. Mi smo to sve pratili i znali smo što se događa. To se ne može opisati riječima", kazao je Mandžukić za RTL.

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!