Sport / Nogomet

Božinović: 'Provode se izvidi'

U oglasniku osvanule MUP-ove ulaznice za utakmicu protiv Mađarske: Cijena - 3400 kuna

U oglasniku osvanule MUP-ove ulaznice za utakmicu protiv Mađarske: Cijena - 3400 kuna
Screenshot/Facebook

U međuvremenu oglas je uklonjen, ali je fotografija počela kružiti Facebookom

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović kazao je da se provode izvidi o ulaznici za utakmicu Hrvatska-Mađarska koja se prodavala u oglasniku. 

"Budite sigurni da ćemo istražiti", rekao je ministar. Naglasio je i da se, što se tiče osiguranja utakmice, svaki dan čuje s ravnateljem policije te da je sve pod kontrolom, iako je utakmica proglašena utakmicom visokog rizika. 

Cijena - 3400 kn

Podsjetimo, u poznatom oglasniku osvanule su dvije MUP-ove ulaznice za utakmicu Hrvatske i Mađarske koja se igra sutra na Poljudu. Cijena - 3400 kuna.

Prodavač je napisao i kako za ulaznice nije potreban OIB ni osobna iskaznica.

Inače, sve su ulaznice personalizirane, a za ulaz na stadion potrebno je pokazati osobnu iskaznicu ili putovnicu.

Upozorili su da će sukladno Uvjetima kupnje ulaznica, osobama kojima se pri nadzoru osobni podaci ne slažu s podacima na ulaznici spriječiti ulaz na stadion te da će im ulaznice biti poništene bez prava na povrat novca. Osim toga, takve osobe mogu biti zadržane i predane policiji.


U međuvremenu oglas je uklonjen, ali je fotografija počela kružiti Facebookom. Unatoč zabrani HNS-a i upozorenju kako će se na ulazu u stadion obaviti identfikacija, karte se još uvijek prodaju na Njuškalu. Tako prodavači za ulaznice na sjevernoj i istočnoj tribini traže i do 1000 kuna.


Hrvatski nogometni savez u utorak je pustio u prodaju preko interneta i dodatne ulaznice, a danas su objavili kako je sada sve rasprodano.

"Ulaznice su bile u internetskoj prodaji, a brza prodaja još je jednom posvjedočila o velikom interesu navijača za splitski kvalifikacijski okršaj. Dodatni kontingent ulaznica omogućen je jer dio ulaznica kupljenih putem interneta nije plaćen u propisanom roku, a dio ulaznica vratili su UEFA i Mađarski nogometni savez. K tomu, oko 500 sjedalica ugrađeno je na mjestima gdje su bile iščupane, pa se proširio i maksimalni kapacitet stadiona", poručili su iz HNS-a.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!