Ostani doma
Sport / Nogomet

pojačan nadzor

Jake policijske kontrole u Splitu uoči utakmice s Mađarskom: 'Tu su helikopteri, dronovi...'

Jake policijske kontrole u Splitu uoči utakmice s Mađarskom: 'Tu su helikopteri, dronovi...'
Pixsell/Shutterstock

Policija u svom redovnom radu osiguranja utakmice kontrolira i društvene mreže

Splitska policija u srijedu je, dan uoči nogometne utakmice Hrvatske i Mađarske pred ispunjenim Poljudom na kojem se očekuje 33 tisuće navijača, započela sa sigurnosnim kontrolama s obzirom da je utakmica proglašena kao visokorizična.

 Policajci u uniformi i 'civilu' pojačano su nazočni na splitskim ulicama, budući da se prvi dolasci navijača očekuju tijekom poslijepodneva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

 Na raspolaganju je veći broj policajaca i iz drugih policijskih uprava, helikopter, dronovi i sve ostalo što im može pomoći u detektiranju i sprječavanju eventualnih incidenata.

VEZANE VIJESTI

 Glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Antonela Lolić izjavila je za Hinu da su njihovi policajci raspoređeni na svim ključnim punktovima u gradu, odnosno na mjestima gdje će se okupljati navijači.

Policija poziva građane da im dojave ako uoče nerede

 Ponovno pozivaju građane na suradnju i da im dojave ako uoče bilo kakve nerede.

 "Navijače očekujemo, ali i očekujemo da oni neće svi biti navijači istih navijačkih skupina. Očekujemo ih ne samo u Splitu, već i na području cijele županije. Isto tako očekujemo i strane navijače. Molimo građane da ukoliko uoče bilo kakvo sumnjivo ili protupravno ponašanje da odmah nazovu 192. Smatramo da nam u ovom trenutku mogu pomoći i građani", istaknula je Lolić.

 Policija u svom redovnom radu osiguranja utakmice kontrolira i društvene mreže, na kojima su se posljednjih dana pojavile dvosmislene informacija koje ne ukazuju na direktnu ugrozu, ali moraju biti provjerene.

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!