Ostani doma
Sport / Nogomet

Uoči utakmice s Mađarskom

Kustić za RTL Danas: 'Vjerujem da ćemo reprezentaciju na Poljudu gledati i ubuduće'

U medijima se pojavila informacija da cijela organizacija utakmice košta tri milijuna kuna, no Kustić kaže da ne želi prejudicirati s ciframa koje izlaze u javnost

Zbog utakmice na Poljudu HNS i Hajduk najprije su sjeli za isti stol, a potom se upustili u višemjesečne pregovore. Hajduk se na kraju isključio iz operacije povratka Vatrenih u Split, a izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić dan uoči utakmice koja se godinama čekala, za RTL je govorio o troškovima, mjerama sigurnosti i navijačima. 

"Pripreme teku u najboljem redu, sutra kad na Poljudu bude 34.000 navijača to će biti nešto posebno. Općenito je cijela organizacija je vrlo zahtjevna, ali ljudi su dosta susretljivi i sve ide kako treba. Siguran sam da ćemo napraviti sve da navijači budu sigurni i da utakmica prođe u najboljem redu", rekao je Kustić

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U medijima se pojavila informacija da cijela organizacija utakmice košta tri milijuna kuna, no Kustić kaže da ne želi prejudicirati s ciframa koje izlaze u javnost. Bitno je da se napravi sve da utakmica prođe u najboljem redu i da se navijači osjećaju sigurno, istaknuo je.

Nada se i da će na utakmici biti delegacija Hajduka: "Ne možete nikoga natjerati da dođe, mislim da reprezentacija Hrvatske treba svima biti na prvom mjestu, to je naša svetinja i miješati bil okakve odnose HNS-a i Hajduka s reprezentacijom nema potrebe. Svi moramo dati podršku rpezentaciji".

Nakon utakmice Hrvatske i Mađarske ponovno će sjesti za stol s Hajdukom i razgovarati. A Kustić vjeruje da će reprezentacija i ubuduće igrati u Splitu.

"Mi smo otvoreni i mislim da ćemo na koncu doći doći do zajedničkog cilja. Ja sam uvjeren da ćemo napraviti sve i da ćemo uskoro gledati reprezentaciju opet na Poljudu", rekao je.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!