Ostani doma
Sport / Nogomet

KVALIFIKACIJE ZA EP

Riječani spremaju odličnu atmosferu: Planule ulaznice za utakmicu sa Slovačkom

Riječani spremaju odličnu atmosferu: Planule ulaznice za utakmicu sa Slovačkom
Goran Kovacic/PIXSELL

Ulaznice na internetu bile su rasprodane za 25 minuta, a one na blagajnama za dva sata

Hrvatska reprezentacija igrat će 16. studenog na stadionu HNK Rijeka (Rujevica) s reprezentacijom Slovačke, a ulaznice su planule već prvog dana pretprodaje.

Euforija već zahvatila Rujevicu: Navijači satima čekaju ulaznice za utakmicu godine

''Vatreni će posljednji kvalifikacijski susret za Europsko prvenstvo 2020. godine odigrati pred 8211 navijača, koliki je kapacitet stadiona NK Rijeka za navedenu utakmicu, a činjenica da je cijeli raspoloživ kontingent ulaznica za navedenu utakmicu rasprodan u jednom danu svjedoči kako će hrvatske reprezentativce u Rijeci dočekati odlična atmosfera. Zahvaljujemo hrvatskim navijačima na podršci Vatrenima te se radujemo sjajnoj atmosferi u Rijeci!'', poručili su iz HNS-a.

Također su zahvalili navijačima na strpljenju nakon što je velik broj pokušaja kupnje ulaznica putem interneta u 12 sati nakratko izazvao teškoće s radom servera.

''Navijače koji nisu uspjeli kupiti ulaznice za utakmicu protiv Slovačke pozivamo da hrvatske reprezentativce podrže na pulskoj Aldo Drosini, gdje će 19. studenog Vatreni odigrati prijateljsku utakmicu s reprezentacijom Gruzije. Prodaja ulaznica počinje 4. studenog putem interneta te u Fan Shopu NK Istra 1961 na stadionu Aldo Drosina - poručili su također iz HNS-a.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!