Ostani doma
Sport / Nogomet

Borba za proljeće u Europi

Gavranović uoči Manchester Cityja: 'Pokušat ćemo dati sve od sebe, valjda će sreća biti na našoj strani'

Dinamovac Mario Gavranović objasnio je što moraju napraviti kako bi protiv Engleza okrenuli rezultat u svoju korist

Ostalo je još devet dana do uzvrata na Maksimiru protiv Manchester Cityja u Ligi prvaka, a Dinamo se već okrenuo analizi i pripremama. Iako prije toga slijedi utakmica protiv Varaždina u petak, ona će im poslužiti kao trening utakmica za ono što slijedi. 

Reporterka RTL-a, Ana Strizić, razgovarala je s Mariom Gavranovićem koji je otkrio svoja predviđanja uoči Lige prvaka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Znamo da će biti jako teška utakmica za nas. Igramo protiv jedne od najboljih ekipa u Europi i u svijetu. Mi ćemo pokušati dati sve što imamo, izvući dobar rezultat i nadamo se da ćemo prezimiti u Europi", rekao je Gavranović.

Otkrio je i što Dinamo treba napraviti u utakmici protiv Engleza kako bi utakmicu okrenuli na svoju stranu.

"Moramo biti kompaktni u obrani"

"Mislim da ćemo morati i u ovoj utakmici dosta dobro držati linije, biti kompaktni u obrani i držati što duže rezultat na nuli. Kada nam se ukaže prilika, moramo ju iskoristiti. Morat ćemo dobro odigrati i polukontre i kontre koje ćemo imati", objasnio je. 

Priznao je i kako je Dinamo imao dosta tešku grupu, ali i kako se nada da će im se vratiti sve ono što su dobro napravili. 

"Naravno da ne bi bilo loše prezimiti u Europi. Grupa je bila dosta teška za nas, imali smo jako dobre protivnike. Mislim da smo se držali stvarno dobro, osim u utakmici u Milanu gdje nismo bili dobri. Nadam se da ćemo to dobro završiti i da će sreća biti na našoj strani te da će nam se vratiti sve ono što smo dobro odradili", zaključio je dinamovac. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!