Nogomet / RTL liga

GLASAJTE U ANKETI

Slažete li se s Jeličićem da je Hajduk favorit na Poljudu?

U prvoj emisije RTL Lige stručni komentaror Joško Jeličić ponudio je svoje viđenje predstojećeg derbija koji se u subotu igra u Splitu. 'S obzirom da se igra na Poljudu, Hajduk je uvijek favorit na Poljudu', rekao je Jeličić. Slažete li se s njime?

Komentirajući oba tabora uoči najvećeg hrvatskog derbija, RTL-ov stručni komentator Joško Jeličić se prvo dotaknuo Dinama i situacije u kojoj se našao novi trener Branko Ivanković.

"Branko ima težak posao, mora pripremiti momčad, nedostajalo mu je puno igrača na treningu, a tek je došao. Sigurno da mu neće biti lako, pogotovo što dolaze dvije utakmice, ne zna se koja je teža", izjavio je Jeličić, a potom se 'bacio' na klub u kojem je stekao nogometno ime.

"Što se tiče Hajduka, za pozdraviti je to što su doveli tri, četiri nova igrača, jer mislim da im je to nedostajalo do sada. Nisu imali širinu kadra, igrali su na dva fronta, normalno da su došle oscilacije, da su izgubili dva od tri gostovanja. U svakom slučaju, i mene zanima kako će taj Hajduk izgledati", rekao je RTL-ov stručni komentator.

"S obzirom da se igra na Poljudu, Hajduk je uvijek favorit na Poljudu i volio bih da Tudor nastavi igrati kao što je igrao do sada, da napadne Dinamo, jer Dinamo voli igrati protiv takvih protivnika, a to je onda garancija jednog kvalitenog i dobrog nogometa s puno zgoditaka", zaključio je Jeličić.

Slažete li se s Joškom Jeličićem da je Hajduk uvijek favorit na Poljudu?

Rezultati
slažem se, naravno da je Hajduk favorit: 44 odgovora
ne slažem se, ovakav Hajduk ne može biti favorit protiv Dinama: 37 odgovora
  • slažem se, naravno da je Hajduk favorit:

    54% (44)

  • ne slažem se, ovakav Hajduk ne može biti favorit protiv Dinama:

    46% (37)

Vrati se na glasanje

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!